ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.11.09

Εκείνοι επικίνδυνα προκλητικοί, Εσύ προκλητικά επικίνδυνος..


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Μετά την περιοδεία του σε χώρες της Ευρώπης, όπου εστάλει ως διπλωματικός ακόλουθος του κ. Σαμαρά και κύριος εκφραστής των απόψεων του, βλέπω τον Δ. Αβραμόπουλο στο δελτίο του MEGA. Τον άκουσα και χθες στην ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου, εκεί όπου είπε ότι «σε όλα τα χρόνια της Πρωθυπουργίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, έγιναν πολλά καλά, που κρίνονται με θετικό πρόσημο για τον τόπο και η συμβολή του Επίτιμου Προέδρου ήταν σημαντική, τόσο για την παράταξη όσο και για την Ελλάδα». Ο «Μr τα πάντα όλα» πια (μετά τον εύστοχο χαρακτηρισμό του κ. Πάγκαλου), ενώ στην αρχή δήλωσε στην ίδια εκπομπή ότι «κάποιοι τορπιλίζουν με το λόγο τους την συνοχή της παράταξης», έριξε ο ίδιος λάδι στην φωτιά κλείνοντας, λέγοντας ότι «τον κ. Μητσοτάκη τον τιμούμε, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε εκείνους που πάνω στο όνομά του προσπαθούν να χτίσουν πολιτικές καριέρες». Ας αποφασίσει ο πρώην Υπουργός (κατά τη θητεία του οποίου το χρέος στη Δημόσια Υγεία εκτοξεύτηκε, μετά από «επικίνδυνες» για την ελληνική οικονομία και καταίσχυντες τροπολογίες για τις προμήθειες στα Νοσοκομεία) αν ο Επίτιμος Πρόεδρος έβλαψε ή όχι τη ΝΔ. Αναρωτιέμαι όμως για πόσο ακόμα οι ακροατές του «Μr. Τίποτα» μπορούν να ακούν τον υποκριτικό λόγο του;

Ο κ. Αβραμόπουλος είναι παγγίνως γνωστό ότι ευεργετήθηκε από δύο ανθρώπους στη ζωή του. Από τον Ανδρέα Παπανδρέου, δίπλα στον οποίο γαλουχήθηκε διπλωματικά και από τον Κώστα Μητσοτάκη, πλάι στον οποίο ανδρώθηκε πολιτικά. Είναι συνεπώς προκλητικός ο λόγος του και οφείλει μία συγνώμη από την κ. Μπακογιάννη, όχι γιατί άκομψα θίγει ένα καθεστώς στην ελληνική πολιτική ιστορία, αλλά διότι από ανθρώπους του «καθεστώτος» αυτού, ο ίδιος ευεργετήθηκε τα μάλλα. Το ίδιο προκλητικό είναι να ισχυρίζεται ότι ο κ. Σαμαράς δεν είναι «γόνος πολιτικών», αλλά απλά κατάγεται από μια «μεγαλοαστική οικογένεια». Ο κ. Αβραμόπουλος επιδεικτικά και επιμελώς αγνοεί -όπως και ο κ. Σαμαράς που μιλά για «τζάκια»- ότι o υποψήφιος, που υποστηρίζει για την Αρχηγεία της ΝΔ, είναι εγγονός του παλιού βουλευτή Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρου Ζάννα, ανιψιός του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά και τρισέγγονος του πολιτικού Εμμανουήλ Μπενάκη.

Είναι επίσης προκλητικό να μιλούν και οι δύο συνασπιζόμενοι, πρώην διασπαστές, για «μηχανισμούς» όταν οι δικοί τους, από τα ευκαιριακά και τυχοδιωκτικά κόμματα που δημιούργησαν, έχουν επαενεργοποιηθεί εντόνως τούτες τις μέρες.

Ο κ. Αβραμόπουλος πιστεύω επιπρόσθετα, ότι αποτελεί ήδη ένα βαρίδι στο αρχηγικό προφίλ του κ. Σαμαρά, καθώς ο τελευταίος αποφάσισε πριν τους οπαδούς τους για τον ποιόν θέλει Αντιπρόεδρο στο Κόμμα. Εύλογα κάποιος θα αναρωτηθεί, τι θα συζητά με τους ψηφοφόρους όταν ανοίξουν οι κερκόπορτες της Ρηγίλλης, όταν είναι ήδη όλα συμφωνημένα, όταν έχουν μοιραστεί εκ των προτέρων τα πόστα και όταν μοιάζει να μην έμαθε από τα παθήματα του απελθόντος Προέδρου;

Δεν μπορώ επίσης, να αποφασίσω εγώ και οποιοσδήποτε άλλος για την απονομή ευθυνών της πτώσης Μητσοτάκη το ’93, πλην του τυχερού-άτυχου ιστορικού του μέλλοντος. Θα παραθέσω όμως την άποψη του απελθόντος αυτού Προέδρου, που τώρα σιωπά. Γιατί σιωπά αλήθεια;

«Σας έχω πει πολλές φορές ότι η Κυβέρνηση εκείνης της περιόδου έκανε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να βάλει τη χώρα σε μια πορεία ανόρθωσης. Και έκανε και μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα ζητήματα αδιαφάνειας και διαφθοράς. Σε κάθε περίπτωση, όμως, εκείνο που σίγουρα ξέρετε είναι ότι εκείνη την κυβέρνηση την έριξαν οργανωμένα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αυτά που εσάς σας στηρίζουν..", είχε δηλώσει ο Κώστας Καραμανλής.

Σήμερα, μπορώ και εγώ να προσθέσω ότι τα ίδια οργανωμένα διαπλεκόμενα συμφέροντα, πολεμούν τώρα την Ντόρα Μπακογιάννη. Αν δεν το βλέπεις, εθελοτυφλείς ή δεν έχεις διαβάσει τον εμμονικό Λυγερό και Γιανναρά, δεν έχεις δει το δελτίο του MEGA, δεν έχεις ξεφυλλίσει το Έθνος, το VETO, το Πρώτο Θέμα, δεν έχεις δει τον Θέμο στο «ΌΛΑ», δεν έχεις παρακολουθήσει όλα τα Μέσα του TragasNet, δεν βλέπεις ΝΕΤ, δεν έχεις συνομιλήσει με πασόκο, δεν θέλεις να μιλήσεις ή δεν θέλεις να δεις. Ή μήπως θα μιλήσεις στην κάλπη; Ή μήπως για άλλη μια φορά, η απαιδευσιά, τα κόμπλεξ και η βλακεία σου θα καταστούν οι ρυθμιστές του αύριο σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: