ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.09

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ..... ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΚΑΒ...ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ?

ΚΙΛΚΙΣ 24/11/2009

Υπόμνημα

Του:

ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗ του ΣΑΒΒΑ,

Κάτοικου Κιλκίς , Λυκούργου 14-Τ.Κ.61100

Δ.Α.Τ. Ν.686256- ΤΗΛ:6974303111

Προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης,

Διαφάνειας& Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,

κ. Χ. Καστανίδη.

Κοιν: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.

Σ.Ε.Υ.Υ.Π

Ε.Κ.Α.Β.

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Μ.Μ.Ε.

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ:

Σας ενημερώνω ότι, ως Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, κατέθεσα μήνυση την 11/03/2009 στην Εισαγγελία Κιλκίς με Αριθμ.Πρωτ.Α09/608 σχετικά με την Λευκή Απεργία-Απόχη του ΕΚΑΒ-2 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που πραγματοποιείται εδώ και (3,5) τρεισήμισι χρόνια , και που έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και μη εξυπηρέτηση χιλιάδων ασθενών ,καθώς επίσης και την μεγάλη οικονομική επιβάρυνση κυρίως ευπαθών ομάδων,όπως: οι καρκινοπαθείς, οι νεφροπαθείς κα.

Σας ενημερώνω ότι, αν και στο Νοσοκομείο Κιλκίς έχουν σημειωθεί (2) θάνατοι συμπολιτών μας, την 09-08-06 του Α.Π.62 ετών από (Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής) από τον Άσπρο Κιλκίς, και την 21-05-08 του Ρ.Γ. 73 ετών από (Πτώση-Πιθανή Ανακοπή) από Καστανιές Κιλκίς, έως και σήμερα δεν έχει ασκηθεί καμιά δίωξη από τους αρμόδιους φορείς, όπως κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε.

Σας ενημερώνω ότι, από το ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ& ΠΡΟΝΟΙΑΣ (Σ.Ε.Υ.Υ.Π) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, έχουν εκδοθεί δυο(2) πορίσματα Ε.Δ.Ε.τα οποία και κατάθεσα στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΙΛΚΙΣ, με Αριθμ.Πρωτ.ΕΜΠ.28-2/4/2008 και 726-4/06/2009, τα οποία επιβεβαιώνουν τις παραπάνω καταγγελίες μου.

Κύριε Υπουργέ, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας ,και με μοναδικό γνώμονα, την προστασία και ασφάλεια των συμπολιτών μας, σας παρακαλώ ,όπως παρέμβετε άμεσα, ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Τ.ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Τ.ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

Τ.ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ν.Τ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΙΛΚΙΣ

===========================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κύριε Καστανίδη ηγείστε του Υπουργείου που είναι το τελευταίο οχυρό των ελπίδων του απλού λαού. Ανασύρτε την υπόθεση των καταγγελιών για το ΕΚΑΒ. Όλα στο φως συνειδητά. Η αλήθεια δεν έχει ανάγκη δεκανίκια και Ρακιντζήδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: