ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.09

ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΗΚΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ....... ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ Η ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ "ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ"???

Αυτή είναι η Κοινή ΥπουργικήΑπόφαση (πατήστε κλικ) των Υπουργών Οικονομικών, Γιώργου ΠαπακωνσταντίνουΠαύλου Γερουλάνου, με την οποία προκηρύσσεται η θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου - Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ ΑΕ. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από... και Πολιτισμού και Τουρισμού, αύριο, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, μέσω της ιστοσελίδας της ανοιχτής διακυβέρνησης του γραφείου του Πρωθυπουργού http://www.opengov.gr/yppot μέχρι και την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009...
fimotro

===============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ....................... ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ........

Θα γίνει διεθνής Διαγωνισμός για την θέση του Προέδρου της ΕΡΤ....ΑΛΛΑ!! οι φήμες λένε ότι έχει προγραμματιστεί η Κυρία..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: