ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.09

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ :"Σχέδιο νόμου για την πάταξη της ακρίβειας, με την μορφή Λαϊκής Εντολής".


Στα πλαίσια του προγράμματος Λαϊκές πρωτοβουλίες

για την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης,

του Συλλόγου Κράτος Δικαίου.

Η οικοδόμηση μιας δίκαιης κοινωνίας αρχίζει από την πάταξη της ακρίβειας και την κατάργηση των μηχανισμών της αισχροκέρδειας. Η μοναδική αιτία που οδήγησε το 75% των ελληνικών νοικοκυριών σε πολύ δύσκολη έως και απελπιστική οικονομική κατάσταση, σε απόγνωση και υπερχρέωση, είναι οι αλλεπάλληλες και αυθαίρετες αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών οι οποίες με την σειρά τους ανέβασαν το κόστος ζωής σε δυσθεόρατα ύψη. Όλα τ’άλλα που ακούτε είναι παραμύθια επιστημονικής εξαπάτησης, παραπλάνησης και κοροϊδίας.

Οι αυξήσεις άρχισαν το 2002, με την αλλαγή του χρήματος, χωρίς καμία απολύτως αιτία και δικαιολογία. Η αύξηση της τιμής του πετρελαίου που χρησιμοποιήθηκε, από το 2004 μέχρι και τις αρχές του 2008, σαν δικαιολογία, όπως αποδείχτηκε, ήταν γελοία. Πρόκειται δηλ. για, καθαρά, μηχανισμούς αισχροκέρδειας που, δυστυχώς, λειτουργούν ανενόχλητα, λες και καταργήθηκαν οι κανόνες λειτουργίας της αγοράς. Όσον αφορά την οικονομική κρίση, αυτή είναι αποτέλεσμα της ακρίβειας και ως σύμπτωμα αυτής, θα εξαφανισθεί από μόνη της, εάν καταπολεμηθεί η αιτία που την προκάλεσε και την συντηρεί.

Η κατάσταση αυτή, εκτός του ότι προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στα εισοδήματα και τις περιουσίες των εργαζομένων, οι οποίες πρέπει να αποζημιωθούν εάν θέλουμε να πιστεύουμε ότι ζούμε σε ένα οργανωμένο κράτος δικαίου, κρύβει και έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο για το μέλλον. Εάν δεν αντιδράσουμε με στόχο την κατάργηση αυτών των μηχανισμών, τότε το φαινόμενο θα εδραιωθεί, θα μονιμοποιηθεί και θα νομιμοποιηθεί. Αν επιτρέψουμε να συμβεί αυτό που είναι και ο κύριος στόχος των κερδοσκοπικών οργανώσεων, τότε θα μπορούν οι κερδοσκόποι, όποτε θέλουν, να βάζουν μπρός τους μηχανισμούς της αισχροκέρδειας και να λεηλατούν εισοδήματα και περιουσίες αφού δεν θα υπάρχουν συνέπειες και επιπτώσεις για τους ίδιους.

Επειδή η υπομονή μας, περιμένοντας ότι κάτι, κάποτε θα γίνει σύμφωνα με τις υποσχέσεις των αρμοδίων πολιτικών, έχει ξεπεράσει όλα τα όρια ανεκτικότητας, οργανωθήκαμε σε Σύλλογο υπεράσπισης των δικαιωμάτων των καταναλωτών χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος και κατεβάζουμε σχέδιο νόμου το οποίο εγγυάται την διάλυση όλων των μηχανισμών της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας. Το νομοσχέδιο αυτό δεν θα κατατεθεί στην βουλή, όπως συνηθίζεται, αλλά θα ψηφιστεί από εμάς τους απλούς ψηφοφόρους με διεξαγωγή δημοψηφίσματος που θα ζητήσουμε όταν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις.

Καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους bloggers και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη σε κοινωνικά θέματα, να βοηθήσουν στον αγώνα ενημέρωσης όλων των συμπολιτών μας. Δεν πρέπει να μείνει καμία οικογένεια ανημέρωτη. Ευνόητο είναι ότι για να έχει επιτυχία η πρωτοβουλία μας αυτή, χρειάζεται η συγκατάθεση όλων των πολιτών που είναι κατά της ακρίβειας. Ένα ΝΑΙ, από την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα, είναι αρκετό για να εξαφανίσουμε την λαίλαπα της ακρίβειας, μια για πάντα. Δεν υπάρχει πιο απλή, πιο αποτελεσματική και πιο δίκαιη διαδικασία αντιμετώπισης ενός κοινωνικού προβλήματος αυτού του μεγέθους.

Σας καλούμε λοιπόν να περάσουμε το πρώτο νομοσχέδιο, στην ιστορία του τόπου, που συντάχτηκε από τον λαό και θα δεσμεύει κάθε κυβέρνηση για την πλήρη εφαρμογή του και υποσχόμαστε ότι έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι να μπει μία τάξη σε όλα τα κακώς κείμενα, διότι η υπόθεση αυτή είναι, καθαρά, δική μας και όχι της κυβέρνησης.

Το νομοσχέδιο θα το βρεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας

www.kratosdikaiou.gr

Βασίλης Αϊβάτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: