ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.09

Οι "προλεταριοι" του ΟΛΠ στον αγωνα..

Ζητειται ψυχιατρος!!!

Στις 25 Οκτωβριου δημοσιευθηκε στο Βημα ερευνα πραγματογνωμονος που διηξηχθη κατοπιν εσαγγελικης εντολης σχετικως προς το χασμα διαστασεων μελανος οπης που υπαρχει μεταξυ αμοιβων όπως προσδιοριζονται από τις συλλογικες συμβασεις και εκεινων που πραγματικως καταβαλλονται σε εργαζομενους και μη.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=16&artId=295879&dt=25/10/2009

Εν συνοψει τα τεκμηριωμενα ευρηματα της πραγματογνωμοσυνης εχουν ως εξης:

1. Ο ΟΛΠ εχει καταβαλλει ετησιους μισθους που ξεπερνουν τις 140000 ευρω

2. Ο ΟΛΠ κατεβαλε εργοδοτικες εισφορες σε διαφορες ειδικοτητες για 444 εργατες ενώ εργασθησαν 418.Δηλαδη υπαρχουν 26 εργατες για τους οποίους κατεβλήθησαν εργοδοτικές εισφορές χωρίς να έχουν εργαστεί.

3. Εξάλλου, με βάση την ίδια έρευνα, κατά τη διάρκεια του 2004 εντοπίστηκαν και 33 εργάτες που έλαβαν άδεια μεγαλύτερη των 44 ημερών.

4. Στα αναλυτικα στοιχεια με ονοματα και διευθυνσεις που εχουν κατατεθει στο 7ο Προανακριτικό Τμήμα του Πταισματοδικείου Πειραιώς (παντοτε για το ετος 2004) καταγράφονται τα εξης:

* Είκοσι τρεις (23) εργαζόμενοι οι οποίοι έλαβαν μεικτές ετήσιες αποδοχές ύψους από 141.145,34 ευρώ ως και 120.634,59 ευρώ.

* Είκοσι πέντε (25) εργαζόμενοι οι οποίοι έλαβαν μεικτές ετήσιες αποδοχές ύψους από 119.686,14 ευρώ ως και 116.379,57 ευρώ.

* Είκοσι έξι (26) εργαζόμενοι οι οποίοι έλαβαν μεικτές ετήσιες αποδοχές από 115.998,55 ευρώ ως και 112.149,40 ευρώ.

* Οι περισσότεροι από τους εργαζομένους έχουν εργαστεί από 325 ως και 335 ημέρες τον χρόνο και έχουν λάβει άδεια από 21 ως και 54 ημέρες. Συγκεκριμένα εντοπίζονται 33 λιμενεργάτες να έχουν λάβει άδεια μεγαλύτερη των 44 ημερών.

* Οι καταβληθείσες καθαρές βασικές αποδοχές για 139 λιμενεργάτες αρχίζουν από 84.716 ευρώ και φτάνουν ως και 122.022,73 ευρώ ετησίως. Αντίστοιχα, οι μεικτές ετήσιες αποδοχές αυτών των 139 κινούνται από 100.266,11 ευρώ και φτάνουν ως 144.145,34 ευρώ.,

* ενώ η έρευνα εντόπισε και 26 εργαζομένους για τους οποίους κατεβλήθησαν εργοδοτικές εισφορές από τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς χωρίς να έχουν προσφέρει έστω και μία ώρα εργασίας.

Βεβαιως είναι γνωστον τοις πασι ότι οι συλλογικες συμβασεις εργασιας για την ευαγγελικη τηρησι των οποιων κοπτονται τα αποκομματατα κομματα της κομμουνιστικης αριστερας, οι φιλανθρωποι του περισου και οι οικολογοι, προβλεπουν στην ανωτατη κλιμακα μισθους της ταξεως των
69 000 ευρω για εποπτες/αρχιεργατες και
27000 ευρω για λιμενεργατες/φυλακες

Όμως το ζητουμενο και η ουσια του προβληματος δεν εγκειται κάθε φορα στο παρακρατος των λιμενεργατων και των νταβατζηδων των κοριτσιων του Πειραια .Ή και της κάθε αυθαιρετουσης και υποκινουμενης γι αυτό « προλεταριακης ταξης» μισθοσυντηρητων με 140000 ευρω.

Το ζητουμενο είναι ως ποτε οι εκαστοτε κυβερνωντες, οποιοι κι αν ειναι αυτοι, οσο αχρηστοι ανεπαγγελτοι λακισται και οκνοι κι αν ειναι .

Αντι να κανουν διαπιστωσεις , όπως ολοι εμεις που υφισταμεθα αυτο τον εκβιασμο και τις συνεπειες της καταστροφης , ποτε αυτοι ολοι οι ανικανοι θα αποφασισουν να επιτρεψουν στην δικαιοσυνη να λειτουργηση, οι νομοι να γινουν σεβαστοι και οι Προλεταριοι Λιμενεργατες να πανε στις δουλιες τους.

Πότε τελος παντων,
η βια της παρανομης απεργιας,

η ομηρια χιλαδων επαγγελματιων από κοινους εκβιαστες στρατευμενους κομματικους υπαλληλους ,

η γελοιοποιησι της χωρας μας διεθνως ως Bababnia Republica of Greece ,
η κατρακυλα της εθνικης καταστροφης θα τερματισθει.

Ιασων

ΥΓ
1.Η Διεθνής Ναυτική Ενωση είχε ζητήσει από τη διοίκηση του ΟΛΠ να ενεργοποιήσει απόφαση του Εφετείου Πειραιά, με την οποία είχε κριθεί παράνομη παλαιότερη απεργία των εργαζομένων στον ΟΛΠ με τα ίδια αιτήματα, αλλα η κυβερνησι το απηγορευεσε!! ( βλεπετε η δικαιοσυνη είναι τοσο ανεξαρτητη στην ελλαδα!!)

2. Εκ της συμβασεως ( Η σχετική σύμβαση οριστικοποιήθηκε μετά από τρίμηνες διαπραγματεύσεις, αφού εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο, υπεγράφη στις 25-11-2008 παρουσία του Προέδρου της Κίνας και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και τελικά κυρώθηκε από την Βουλή την 1η εβδομάδα του Μαρτίου 2009.) με την Cosco Pacific Ltd κατοπιν διεθνους διαγωνισμου προκυπτει :

Α) 4,3 δις συνολικό αντάλλαγμα για περίοδο παραχώρησης 35 ετών, εκ του
οποίου το 79% εγγυημένο, ενώ θα πραγματοποιήσει επενδύσεις συνολικού
ύψους 620εκ., από τις οποίες το 50% με στόχο τον 3πλασιασμό της
δυναμικότητας του Σταθμού μέχρι το 2015

Β) Η έναρξη ισχύος της σύμβασης
προβλέπεται την 1-10-2009 με την εγκατάσταση του παραχωρησιούχου στο
Προβλήτα ΙΙ, η λειτουργία του οποίου όμως για διάστημα κατ΄ ελάχιστο 6
μηνών θα παρέχεται από το προσωπικό του ΟΛΠ ως υπεργολάβου

Γ) Παρακαλουμε αν υπαρχει ακομη λογικη και γνωριζουμε αριθμητικες πραξεις να κανουμε τους εξης συλλογισμους:

1.Διαιρέστε τα 4,3 δις για το ενοικιο των 35 ετών, για να βρητε το ετησιο εσοδο των 122 εκατ. Ευρώ .Δηλαδη συνελληνες , πενταπλασια των κερδων του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΛΠ ΤΟΥ 2007 που ησαν 25 εκατομμυρια ευρω .

2. Σ αυτο το κερδος δεν περιλαμαβανονται οι επενδυσεις των 620 εκ. ευρωμ. Που εκ της συμβασεως υποχρεουται η COSCO να εκετελεση δηλαδη περιπου αλλα 17 εκατ.

Εν ολιγοις Ζητειται ψυχιατρος!!
HeLLeNiCReVeNgE

Δεν υπάρχουν σχόλια: