ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.09

Τουλάχιστον οι νεοδημοκράτες δεν έδερναν!

Θα ήθελα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιαννιώτη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Παντούλα, ο οποίος μέσα από ένα απύθμενο θράσος απέδειξε ότι η σεμνότητα και η ταπεινότητα δεν χαρακτηρίζουν ούτε και τη σημερινή κυβέρνηση, όπως άλλωστε δεν χαρακτήριζαν και την προηγούμενη.

Με άλλα λόγια με τα "έργα" και το ήθος του έστειλε στον κάλαθο των αχρήστων τις διακηρύξεις του προέδρου του (Γιώργου Παπανδρέου) ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει για την ανάγκη κατάργησης του βουλευτικού ρουσφετιού και την παγίωση του ΑΣΕΠ ως του μόνου υπεύθυνου φορέα για τις προσλήψεις στο δημόσιο.

Αν είναι έτσι, γιατί τότε ο βουλευτής πήγε να "καθαρίσει" για λογαριασμό του κολλητού του κομματάρχη Αντώνη Δολιώτη, του οποίου ο κανακάρης "σπούδαζε" εδώ και 10 χρόνια στην Αγγλία; Μη μου πείτε τώρα κε Παντούλα ότι δεν τον έχετε κομματάρχη στο Γραφείο σας, γιατί και οι "πέτρες" ξέρουν στα Γιάννινα ότι το 2005 τον κατεβάσατε για υποψήφιο Γραμματέα της Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, ενώ τον άλλον του κανακάρη τον εξέλεξε ο μηχανισμός σας στην Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο.

Τι έχετε να πείτε κ. Παντούλα στον κάθε ανώνυμο πατέρα ο οποίος χωρίς να έχει κολλητό βουλευτή πασχίζει ώστε το παιδί του να πάρει την πολυπόθητη αναγνώριση του πτυχίου του από το ΔΟΑΤΑΠ το οποίο όπως όλοι γνωρίζουμε καθυστερεί γιατί έχει να εξετάσει δικάδες παραμέτρους πριν προβεί στην οποιαδήποτε αναγνώριση πτυχίου. ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Απλά λυπάμαι αυτούς που σας πίστεψαν και σας ψήφισαν και επειδή αρέσκεστε να δηλώνετε και θρησκόληπτος, μου θυμίζετε την αίσθηση ισονομίας που είχε ο πρώην Αττικής κ. Παντελεήμων ο οποίος όπως κάποτε τονίζατε με καμάρι ήταν και προσωπικός σας φίλος. Τώρα βέβαια δεν ξέρω εάν παραμένει ακόμα φίλος σας.

Όπως λοιπόν θα θυμόσαστε, πριν μερικά χρόνια το Εκκλησιαστικό Δικαστήριο αθώωσε τον Μητροπολίτη πρώην Αττικής κ. Παντελεήμονα με το επιχείρημα ότι: "ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ", πιο αναλυτικά: "Άλλο Εκκλησία και άλλο οι ιερωμένοι", "Και οι ιερωμένοι άνθρωποι είναι". Αυτά λοιπόν ήταν και δυστυχώς παραμένουν να είναι τα βασικά επιχειρήματα με τα οποία στην πράξη αθωώνονται τα ηθικά, αλλά και τα ποινικά, παραπτώματα των στελεχών της Εκκλησίας μας αλλά και κάθε θρησκείας, αν θέλετε. Ή μάλλον όχι μόνο αθωώνονται, αλλά ούτε καν παραπέμπονται. Διαφωνεί κανείς ότι τα ίδια μέτρα και σταθμά ισχύουν και στην πολιτική ζωή του τόπου μας για να προστατεύονται οι βουλευτικές αυθαιρεσίες; Νομίζουμε πως όχι. Τουλάχιστον κε Παπανδρέου οι Δεξιοί μπορεί να έκαναν του κόσμου τα ρουσφέτια αλλά δεν έδερναν. Οι δικοί σας πολύ τσαμπουκαλεμένοι μας βγήκαν!

Υ.Γ. Δεν ξέρω εάν τελικά θα το αναρτήσετε στο ιστολόγιό σας, θα σα ςπαρακαλούσα πάντως, όπως δε δημοσιεύσετε τα στοιχεία μου

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ν.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: