ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.09

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΡΥΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ

Ο εμπορικός κόσμος της Άμφισσας πρωτεύουσα του Ν. Φωκίδας αντιδρά κάθετα για την δίκη Γρηγορόπουλου η οποία έχει προγραμματισθεί να γίνει στην πόλη τους.
Ο σύνδεσμος εμπόρων της πόλης εφιστά την προσοχή στην πολιτεία ότι η αγοραστική δύναμη της πόλης ήδη φυτοζωεί και εκδηλώνουν την ανησυχία τους ορμώμενοι από τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου , αλλά και αντιλαμβανόμενοι την ανεπάρκεια της αστυνομικής δύναμης της πόλης η οποία δεν είναι δυνατή να προστατεύσει σε μια τέτοια περίπτωση την τυχόν διασάλευση της Τάξης θεωρούν ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι η "χαριστική βολή" για τις ήδη εν παρακμή εμπορικές τους δραστηριότητες και μάλιστα μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων όπου τις αναμένουν ως "μάνα" για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
==========================================
Η οικογένεια Γρηγορόπουλου θεωρεί ότι η αιφνίδια αλλαγή του τόπου εκδίκασης της Υπόθεσης δημιουργεί υποψίες για τυχόν δρομολογούμενη "συγκάλυψη"
«Η όψιμη και αιφνιδιαστική αλλαγή του τόπου του δικαστηρίου ρίχνει λάδι στη φωτιά, ενώ καταστρατηγεί τα δικαιώματα της οικογένειας του θύματος και δυσκολεύει την αποκάλυψη της αλήθειας», παρατήρησε ο εκ των συνηγόρων της οικογένειας, Δημήτρης Τσοβόλας, και πρόσθεσε:
«Ως συνήγορος της οικογένειας Γρηγορόπουλου διαμαρτύρομαι έντονα και ζητώ την άμεση επανεξέταση του θέματος, ώστε η δίκη να γίνει στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών του Κορυδαλλού» (σ.σ. όπου είχε γίνει και η δίκη των κατηγορουμένων της 17 Νοέμβρη και του ΕΛΑ).


================
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ: Γιατί έγινε η αλλαγή του τόπου?
Για τις "υποψίες" της οικογένειας δεν ξέρουμε αλλά και δεν έχουμε την άποψη ότι η εκδίκαση της δίκης Γρηγορόπουλου μπορεί να συγκαλυφθείι η αλήθεια από την παράμετρο της γεωγραφικής θέσης του δικαστηρίου.
Εκείνο όμως που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι η πολιτεία επέλεξε την Άμφισσα ως τόπο "χωματερής" και μόνον. Γιατί ποιές άλλες πόλεις θα μπορούσαν να "δεχθούν" μια τέτοια πολύκροτη δίκη σε μια υπόθεση που συνοδεύτηκε με τα γεγονότα του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ που σε μια πόλη αστακό όπως η Αθήνα δεν έμεινε λίθος επί λίθου?
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΦΩΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΝΆΠΤΥΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 200 KM.

Δεν υπάρχουν σχόλια: