ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.11.09

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν εντάσεις στα ελληνικά πανεπιστήμια και που αποσκοπούν;

ΟΠΑ (ΑΣΟΕΕ), 30-10-2009 - Απαράδεκτα επεισόδια από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Το blog "Στοχασμός-Πολιτική" επισκέφτηκε χθες το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).
Προσπαθήσαμε να ανιχνεύσουμε την αλήθεια η οποία λογικά θα πρέπει να έχει μία και μόνο αποδεκτή εκδοχή.
Τα γεγονότα όμως αυτά, από τα ΜΜΕ αποδόθηκαν άδικα, σαν μια ενδοπαραταξιακή διαφορά των δύο νεολαιών (ΠΑΣΠ - ΔΑΠ/ΝΔΦΚ), χωρίς να μπουν στο κόπο να εξετάσουν τα βαθύτερα αίτια.

Η ισοπεδωτική αυτή αντίληψη και η ΜΗ τοποθέτηση και των άλλων νεολαιών της αριστεράς, οδηγούν σε μία λογική σκέψη- ερώτημα:

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν εντάσεις στα ελληνικά πανεπιστήμια και που αποσκοπούν;

Επειδή ένα ρεπορτάζ μπορεί να δώσει λάθος συμπεράσματα και να μας στιγματίσει ότι είμαστε μεροληπτικοί θα καταθέσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε:

1. Δύο οπτικοακουστικά video:

Από τα παραπάνω video, βλέπουμε τα διακριτικά σήματα αναγνώρισης σε κάποια άτομα, πιθανόν για να αναγνωρίζονται εύκολα ως ομάδα. Πολλοί μας είπαν ότι κάποια άτομα από αυτούς ΔΕΝ είναι καν φοιτητές στο ΟΠΑ. Αυτή η ερασιτεχνική λήψη (μάλλον από κινητό) είναι από την πρώτη μέρα στο διαδίκτυο και ΔΕΝ έχει ακόμη αμφισβητηθεί.

2. ΑΣΟΕΕ, 30-10-2009 - Απαράδεκτα επεισόδια από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η ανακοίνωση της Συγκλήτου καταδικάζει τα γεγονότα χωρίς να κατονομάζει φοιτητική παράταξη. Το γεγονός όμως ότι αναγνώρισε τη φοιτητική παράταξη (ΠΑΣΠ) ως το θύμα της επίθεσης, είναι μία πλευρά της αλήθειας, η άλλη πλευρά ΔΕΝ μπορεί να είναι άγνωστη, και εμείς από τα video πειστήκαμε, όπως και όποιος καλόπιστα τα δει, αντικειμενικά και με προσοχή, (χωρίς κομματική υστεροβουλία -τα παραπάνω video - ντοκουμέντα).

Ανακοινώσεις - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ - απαράδεκτα επεισόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια: