ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.11.09

ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ "ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ"... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Σενάρια μυστικής διπλωματίας αναπτύσσονται και όχι άδικα από τις συμπεριφορές που εκδηλώνονται από το Υπ Εξωτερικών. Η επιστολή Ερντογάν προς τον Πρωθυπουργό και Υπ. Εξωτερικών κύριο Παπανδρέου είναι η αιτία πυροδότησης των σεναρίων αφού αν και απαντήθηκε από τον Πρωθυπουργό αποτελεί ασπασμό "τάσης αποκρυφισμού" η μη δημοσιοποίηση της παρά των επίμονων αιτημάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης . Η στάση των κυβερνώντων στο θέμα αυτό δίνει το δικαίωμα στον καθ ένα να "πλάθει" σενάρια αλλά και να του δημιουργείται η άποψη ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου κρυφιογνωμεί.

Περιστατικό που εκτυλίχθηκε στην βουλή και που αποκαλύπτει η Απογευματινή μας δίνει το δικαίωμα να εκφέρουμε τα συμπεράσματα μας αλλά και τις υποθέσεις μας από το ανύπαρκτο αλλά όμως παραγόμενο δικαίωμα έμμεση - υποθετικής αναδίφηση της επιστολής Ερντογάν "εφ όλης της ύλης" μετά από την δήλωση- απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών κυρίου Δρούτσα προς βουλευτές της ΝΔ ..ο ποίος σχετικά ερωτώμενος επί της "επιστολής Ερντογάν" είπε:.....«αυτή η κυβέρνηση, η σημερινή κυβέρνηση δεν συζητάει θέματα που αφορούν τους Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας με ξένες κυβερνήσεις και τρίτες χώρες» Δηλαδή η επιστολή Ερντογάν έχει θέσει θέμα ύπαρξης Τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα. Αν θεωρήσουμε την δήλωση - απάντηση Δρούτσα ακέραιη και όχι ως πολιτικάντικη για την μετατόπιση των ευθυνών για ένα τόσο σοβαρό θέμα μπορούμε να πούμε ότι η "μυστική διπλωματία" δεν είναι προνόμιο μόνο της σημερινής κυβέρνησης αλλά και της απελθούσας, αφού η "απάντηση" Δρούτσα αφήνει σαφή ψήγματα της γραμμής που ακολουθούσε και η τέως Υπ. Εξωτερικών . Να συζητά δηλαδή για την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα αφού όπως άφησε να εννοηθεί ο κύριος Δρούτσας είχε τεθεί το ίδιο θέμα και επί ημερών της ΝΔ.


ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .....

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.... ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ "ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ" ...ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΡΤΙΚΟ .... Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ...ΚΑΙ "ΑΥΤΟΙ" ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ....


Δεν υπάρχουν σχόλια: