ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.09

Ο Βαγγέλας ο Ντορής (της Ντόρας)


Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Ως γνωστόν ο τέως υπουργός Εθνικής (διατηρούμε ακόμα το εθνικής;;) Άμυνας κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε έμμεσα με δηλώσεις του σε γεγονότα αρχών της δεκαετίας του 1990, κατηγορώντας σχετικά με τα γεγονότα αυτά τον ανθυποψήφιο της συμπαντριώτισσας του και υποστηριζόμενης από τον ίδιο κ. Ντόρας Μπακογιάννη-Μητσοτάκη.

Επειδή ο κ. τέως υπουργός φαίνεται να αγνοεί τα πραγματικά γεγονότα, επισυνάπτω την κατωτέρω συγκλονιστική εξιστόριση των τότε γεγονότων από τον πραγματικό Έλληνα Κρις Σπύρου με την ελπίδα να τη διαβάσει και να ενημερωθεί ο τέως υπουργός.

Κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε επίσης να μείνει έλληνας που να μην τη διαβάσει ώστε όλο το πανελλήνιο να γνωρίσει τις ημέρες και τα έργα της μίας <<φαμίλιας>> από τις τρείς, που κυβερνούν τον τόπο μας.

Κατωτέρω η συγκλονιστική αφήγηση για την μεγάλη ευθύνη του πατρός της κυρίας υποψηφίας προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για το σκοπιανό. Ως γνωστόν είχε προηγηθεί η θέση της φαμίλιας για το σχέδιο Άτσεσον και για άλλες θλιβερές καταστάσεις και ακολούθησε μετά το σκοπιανό η θέση της φαμίλιας για το σχέδιο Ανάν
paideia
ΤΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ

3 σχόλια:

varvara είπε...

einai dunato na anaferoume os egkyri pigi auton ton kurio...kai telos panton simera krinetai to mellon tis Neas Dimokratias kai se auto den xoroun anthropoi pou eri3an tin kuvernisi tis...o samaras den anikei se auto to komma kai oso noritera to katalavei toso to kalutero gia olous.

Ανώνυμος είπε...

Einai geloio ayto poy kanate me ton Kris Spyroy. Einai enas apo tous pio enthermoys ypostiriktes tis Ntoras tin stigmi pou milame. Eiste toso mpoumpounes...

Ανώνυμος είπε...

Τον Σαμαρά στηρίζουν αμερικανικοί κύκλοι που θέλουν μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση της ΝΔ,έτσι ώστε να κυβερνήσει ανενόχλητος ο καθ' όλα ανίκανος Γιωργάκης Παπανδρέου. Μόνο η Ντόρα μπορεί να τον ανατρέψει και αυτό είναι το πρόβλημα που έχουν οι αμερικανοί μαζί της, τουλάχιστον μέχρι να λυθεί το ζήτημα των Σκοπίων, του αγωγού και των λιμανιών.