ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.09

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Η είδηση είχε προκαλέσει, τότε, αίσθηση στους εντός και εκτός συνόρων Έλληνες.

Το νέο αφεντικό της «εν πολλαίς αμαρτίες» περιπεσούσης «Ολυμπιακής Αεροπορίας», ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, της MIG, κατά την τελετή έναρξης της «Olympic Air» στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης (1 Οκτ. '09) είχε αποκαλύψει ότι η MIG είχε στην κατοχή της κατοχυρωμένο διεθνώς σήμα με τον τίτλο Μακεδονικές Αερογραμμές.



Η κίνηση αυτή είχε θεωρηθεί «ματ» καθώς εκτιμήθηκε ότι θα «πάγωνε» τη λειτουργία των κρατικών αερογραμμών των Σκοπίων που πετούν παραπλανητικά με το κλεψιμαίικο όνομα «Μακεδονικές Αερογραμμές».

Μάλιστα με την κίνησή του αυτή, ο κ. Βγενόπουλος είχε βάλει κυριολεκτικά τα γυαλιά στην αντίδικο του υπουργό εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αντί να σκέφτεται πρακτικές κινήσεις για να φέρει σε δύσκολη θέση τους Σκοπιανούς, προτίμησε -σύμφωνα με την αγωγή Βεγνόπουλου- να ευνοεί την AGEAN του κ. Βασιλάκη, στις πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη».

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αποκαλύπτοντας ότι "έχουμε πάρει κωδικούς και κανείς δεν μπορεί να πετάξει με αυτό το όνομα", είχε πει ότι επρόκειτο να δημιουργηθεί θυγατρική εταιρία της «Olympic Air» με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με την ονομασία «Μακεδονικές Αερογραμμές», η οποία θα ήταν έτοιμη να πετάξει σε λίγους μήνες…

Θα περίμενε κανείς, φυσιολογικά, οι ελληνικές κυβερνήσεις (η τότε και η σημερινή) να σπεύσουν να υιοθετήσουν την πρόταση Βγενόπουλου στηρίζοντας αποφασιστικά την πρότασή του να διασχίζουν τους αιθέρες οι γνήσιες «Μακεδονικές Αερογραμμές» καθηλώνοντας ταυτόχρονα τις ψευδεπίγραφες των Σκοπιανών. Αμ δε!..

Τόσο η πρώην υπουργός Εξωτερικών κα Ντόρα Μπακογιάννη (που διεκδικεί σήμερα την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας) όσο και ο νυν υπουργός των Εξωτερικών και Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αγνόησαν και εξακολουθούν να αγνοούν την προσφορά της MIG.

Το είπε ο ίδιος ο κ. Βγενόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στις 15 Νοεμβρίου '09, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, καταγγέλλοντας τον υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Νίκο Σηφουνάκη για «σκανδαλώδεις χειρισμούς» στο ζήτημα των άγονων γραμμών και των αερομεταφορών γενικότερα, αναφέρθηκε και στην παλαιότερη πρόταση του για τις «Μακεδονικές Αερογραμμές».

Είπε, το εξής καταπληκτικό: ΟΥΔΕΙΣ κυβερνητικός παράγοντας και κανένα υπουργείο μέχρι σήμερα δεν έχει ενδιαφερθεί για την πρόταση και πρόθεσή του να ιδρύσει τις «Μακεδονικές Αερογραμμές»!..

Στο μεταξύ, τα τουρκικά αεροσκάφη και οι τουρκικές ακταιωροί οργιάζουν στο Αιγαίο παραβιάζοντας κατά συρροή και εξακολούθηση το FIR Αθηνών και τα ελληνικά χωρικά ύδατα, ενώ τα Σκόπια κλιμακώνουν την προκλητικότητα και μαζί την αδιαλλαξία τους. Είναι να απορεί κανείς πως το κάνουν...

ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ
απο ελληνικο φορουμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: