ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.11.09

Ποια ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ...Να Βρούμε τώρα τους τρομοκράτες που απειλούν την ΕΛΕΟΝΩΡΑ!


Ρε Χρυσοχοίδη ...τι κάνει η αντιτρομοκρατική! Στείλε πράκτορες της ΚΥΠ στο Villa Mercedes ...βάλε τηλέφωνα σκιές στη Τζούλια την Ζέτα και την Μπάστα! Γιατί αφήνεις αυτά τα καθάρματα να απειλούν την Ελεονώρα Μελέτη...
Ποιος Σόμπολος και μαλακίες ...Το Ρεπορτάζ της Αντιτρομοκρατικής περνάει στα χέρια της Περδικέα...
Δείτε τι γράφει το Υupi ...για τη νέα τρομοκρατική απειλή κατά της χώρας!
"Πολύ ανήσυχη είναι τις τελευταίες μέρες η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» ύστερα από τηλεφώνημα αγνώστου στο Star, ο οποίος έλεγε ότι έχει τοποθετήσει βόμβα στο σπίτι της στην Κηφισιά. Σύμφωνα με όσα είπε στην κλήση που έχει καταγραφεί, ήθελε να της κάνει κακό επειδή τον ενόχλησαν τα σχόλιά της για την πολιτική σκηνή του τόπου!
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και δύο αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της Ελεονώρας με πολιτικά για να ερευνήσουν το χώρο."
papatzides.

Δεν υπάρχουν σχόλια: