ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.09

Ο "ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΑΝΔΟΣ" ΕΙΝΑΙ «ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΟΣ» ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΣ ?


Τέως ΥΕΝΑΝΠ συνέχεια..........

Ο νυν Υποναύαρχος επιθεωρητής ΛΣ κύριος ΣΑΡΛΗΣ είναι ο μόνον που δεν είχε δηλώσει την παραίτηση του όταν ο απερχόμενος Αρχηγός ΛΣ κύριος ΡΕΤΖΕΜΠΕΡΗΣ και οι δύο υπαρχηγοί του , κύριοι ΜΠΟΥΣΙΟΣ και ΓΙΑΝΝΗΜΑΡΑΣ τις είχαν υποβάλει στον Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ ο οποίος δεν τις είχε κάνει δεκτές. Με την έκδοση του ΠΔ 189 που διαμοιράστηκε το ΥΕΝΑΝΠ υποβλήθηκε εκ νέου η παραίτηση του Αρχηγού κυρίου ΡΕΤΖΕΜΠΕΡΗ η οποία και έγινε δεκτή από τον κύριο Χρυσοχοίδη αλλά ο αρχηγός δεν έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των Υπαρχηγών του.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ????

Σε σχετική ανάρτηση μας (εδώ) είχαμε ανακοινώσει ότι ως νέος Αρχηγός ΛΣ (έστω και μεταβατικός κατά τα κόλπα Χρυσοχοίδη) είχε προταθεί ο κύριος Αντιναύαρχος ΛΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ ο οποίος βέβαια αποδέχτηκε την πρόταση αφού θα γινόταν Αρχηγός του ΛΣ από το ΚΥΣΕΑ και όχι κάτω από το τραπέζι!
Τουλάχιστον ο προταθείς για Αρχηγός ΜΠΟΥΣΙΟΣ είχε την ευθιξία να υποβάλλει την παραίτησή του και να έχει ένα λόγο να έχει ψηλά το κεφάλι και να κοιτά στα μάτια το προσωπικό του ΛΣ για την ΑΠΑΞΙΩΣΗ που τους επιφύλαξε η νέα κυβέρνηση. Βέβαια εμείς επιφυλασσόμαστε για την τελική έκβαση της υπόθεσης ΑΡΧΗΓΟΣ στο ΛΣ μια και τα "αργύρια" για την ΑΠΑΞΙΩΣΗ του ΛΣ μπορεί να περάσουν μέσω ΚΥΣΕΑ και να γίνει κανονικά και όχι μεταβατικά ΑΡΧΗΓΟΣ του ΛΣ ο κύριος ΜΠΟΥΣΙΟΣ!

ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ ΣΑΡΛΗ (φωτο)
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΚΑΚΕΣ" ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΙΝΑΙ «ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΟΣ» ΝΑ "ΘΑΨΕΙ" ΤΟ ΛΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ
!

Δεν υπάρχουν σχόλια: