ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.09

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται

Ο «λαβωμένος» πολίτης και όχι η οικονομία είναι το ποιό σημαντικό ζήτημα σήμερα.

Ο Έλληνας πολίτηςΔεν είμαι μηδενιστής και για το λόγο αυτό δεν μπορώ να παραβλέψω τις καλές προθέσεις ορισμένων στελεχών της τωρινής κυβέρνησης, που αγωνίζονται να κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά δεν είμαι όμως και ουτοπιστής ώστε να κυνηγάω χίμαιρες και να βλέπω μόνο αυτά που μου σερβίρουν τα χειραγωγημένα ΜΜΕ. Ο σύγχρονος (πάλι) αέρας της πολιτικής του «ανανεωμένου» ΠΑΣΟΚ μπορεί να δείχνει ότι διαθέτει όραμα και υγιείς στόχους, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί.

Όσο και να «συμμαζέψει» κάποιος τον περίγυρο μετά από ένα σεισμό, η καταστροφή δεν μπορεί να αναστραφεί και τα θύματα χρειάζονται κάτι περισσότερο από ένα απλό…«συμμάζεμα». Χρειάζονται πρόνοια, χρειάζονται περίθαλψη, υποδομές. Η ανάληψη εργασίας σε έναν υγιή χώρο διαφέρει, από την ανάληψη δράσης μετά από μια καταστροφή. Οι απαιτήσεις, οι ανάγκες και οι στόχοι είναι τότε διαφορετικοί καθώς και τα μέσα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν.

Αν κάποιος απορήσει για το ότι χρησιμοποιώ όρους «καταστροφής», στην περιγραφή μου για την ελληνική πραγματικότητα, θα ήθελα να συστήσω αφύπνιση, διότι όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης», τότε αυτό σημαίνει ότι υπνοβατεί, ότι κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Οι περισσότεροι, παρασυρμένοι από τη βιομηχανία της (παρα)πληροφόρησης, κάνουν το λάθος να εστιάζουν στην οικονομία και να παρακολουθούν την πορεία της χιονοστιβάδας της διεθνούς κρίσης, έντρομοι, ενώ αυτό που έχει προσβληθεί βάναυσα στη χώρα μας είναι κάτι πολύ ποιο σημαντικό. Κάτι το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την κοινωνικοπολιτική ισορροπία ενός έθνους. Αυτό το κάτι, είναι, το φιλότιμο, η νοημοσύνη και η αξιοπρέπεια του πολίτη.

Στη χώρα αυτή, ορισμένοι επιτήδειοι καιροσκόποι έχουν καταφέρει να θέσουν την ελληνική ψυχή «εκτός μάχης». Έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους όλον τον κρατικό μηχανισμό και έχουν κάνει τον Έλληνα να βλέπει τον εαυτό του, στην καλύτερη περίπτωση, κάτι μεταξύ Μέγα Αλέξανδρου και…Εξωγήινου, και στη χειρότερη, σαν λαμόγιο ή ακόμα ως σύντροφο του Παλαιοκώστα και του Ρωχάμη. Οι έλληνες πολίτες-συμπεριλαμβανομένων και πολλών από τα ακόμα τίμια θεσμικά όργανα-βρίσκονται «υπό κατάληψη», «υπό διωγμό»!

Η εκπαίδευση, η τέχνη και η διανόηση έχουν επίσης απαλλοτριωθεί, από τα κοράκια που λυμαίνονται τον τόπο, και ο απλός κόσμος έχει γίνει πια έρμαιο των επιτήδειων, θύμα μιας νέας μορφής …πανούκλας!

Είμαι ένας από αυτούς που εξακολουθούν να πιστεύουν πως τα blog είναι η ΝΕΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, η φωτιά που θα κάψει τα τρωκτικά και για το λόγο αυτό εξακολουθώ να χτυπάω τον κώδωνα του κινδύνου, και να φωνάζω, πως «το παρελθόν είναι ο καθρέπτης για το παρών και ο χάρτης για το μέλλον». Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να σηκωθεί από τον ύπνο, να απαλλαχθεί από τον ζουρλομανδύα που επιχειρούν να του φορέσουν, να διαβάσει ιστορία και να καταλάβει ποιος είναι και που πάει …ή…καλύτερα…που τον πάνε.]

alkimosarchive.

Δεν υπάρχουν σχόλια: