ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.09

Αιφνίδιος δανεισμός 2 δισ. ευρώ για το δημόσιο !!!


Kι εκεί που μας είχαν "αποκοιμίσει" πως όλα θα πάνε καλά !!!

Νάσουν και ο δανεισμός 2 δισεκατομμύρια ευρώ που θα μας φέρει ο Άγιος Βασίλης στις 4/1/2010

Το ποσό των 2 δισ. ευρώ άντλησε το δημόσιο με ιδιωτική τοποθέτηση που έγινε με κοινοπραξία πέντε τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα....





Συντονιστής της κοινοπραξίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η Sao Paolo με εκπρόσωπό της τον πρώην πρόεδρο του ΟΔΔΗΧ κ. Χρ. Σαρδελη.

Το βιβλίο προσφορών σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έκλεισε πριν από λίγο και η έκδοση τιμολογήθηκε με euribor 6μήνου, συν 2,5%. Δηλαδή το τελικό επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 3,3% και είναι κυμαινόμενο.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η έκδοση αυτή θα ενισχύσει τα ρευστά διαθέσιμα του δημοσίου για να αποπληρωθούν τα χρέη των νοσοκομείων μέχρι τέλος του έτους ύψους 2,2 δισ. ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση προχώρησε σε αυτό το δανεισμό προκειμένου να ενισχύσει το ρευστό του δημοσίου, προκειμένου να γίνει η αποπληρωμή των χρεών των νοσοκομείων έως το τέλος του 2009. Ο δανεισμός αναμένεται να υλοποιηθεί έως τις 4 Ιανουαρίου του το 2010







teiresias

Δεν υπάρχουν σχόλια: