ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.12.09

Υπόψιν Υπουργού Πολιτισμού..


........Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Νέο νόμο, που καταργεί τη δυνατότητα «συγκέντρωσης» των μεγάλων ΜΜΕ στα χέρια ολίγων επιχειρηματιών, ψήφισε προ λίγων μηνών η Γερουσία της Αργεντινής. Ήταν σημαντική πολιτική νίκη της προέδρου Κριστίνα Φερνάντες-Κίρτσνερ επί του σφόδρα αντιπολιτευόμενου Grupo Clarin και άλλων μεγάλων ομίλων ΜΜΕ της χώρας, οι οποίοι δημιουργήθηκαν βάσει χουντικών νόμων της δεκαετίας του 1970.

Μετά και το θάνατο του κ. Λαμπράκη, «του μύθου» όπως άκουσα να τον προσφωνεί δημοσιογράφος-υμνογράφος στο MEGA, μήπως θα πρέπει ο συμπαθής, εργατικός και αρμόδιος Υπουργός, κ. Γερουλάνος, να σκεφθεί το ενδεχόμενο της σύνταξης και προώθησης για θέσπιση ενός ανάλογου νόμου;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Δημόσια Ηλεκτρονική διαβούλευση" είναι η καινούργια φάρσα των επικοινωνιολόγων του Yorgo και της παρέας του που θέλουν να δώσουν στους Έλληνες την αυταπάτη ότι δήθεν μετέχουν στην εξουσία. Είδαμε το καλαμπούρι με τα βιογραφικά για την κάλυψη των διαφόρων θέσεων στην καινούργια κυβέρνηση. Πήραν τα βιογραφικά τα πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων και διόρισαν τα πιστά μέλη του κόμματος που τα ξέραμε. Τώρα βάλανε στο διαδίκτυο για "ηλεκτρονική διαβούλευση" το φορολογικό νομοσχέδιο,το μεταναστευτικό και αργότερα ποιος ξέρει τι άλλο. Οι άνθρωποι του πρόεδρου νομίζουν ότι έχουν μία παγκόσμια πρωτοτυπία. Κάνουν λάθος. Η μόνη πρωτοτυπία είναι η χρησιμοποίηση του διαδικτύου. Πολύ πριν το Yorgo και τα ΠΑΣΟΚ τα κομουνιστικά κόμματα είχαν επεξεργασθεί μία ολόκληρη προπαγανδιστική ψυχολογική τεχνική. Με διάφορα τεχνάσματα ο λαός έπρεπε να νομίζει ότι κατέχει την εξουσία ή τουλάχιστον ότι μετέχει ενεργώς στην άσκηση της.