ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.12.09

Το μπλόκο των αγροτών στα σύνορα με τα Σκόπια

Θεωρείτε τυχαίο το ότι οι αγρότες του Κιλκίς έκαναν μπλόκο στα σύνορα με την ΠΓΔΜ? Σκεφτείτε σε τι κατάσταση έχουν φτάσει. Δεν είναι ένα από τα "συνηθισμένα" μπλόκα στην Εθνική που κόβεται η Ελλάδα στα δυο και πολλές φορές η αγανάκτηση των πολιτών υπερτερεί ως θέμα σε σχέση με τις διεκδικήσεις των αγροτών. Αυτή η αντίδραση ήταν πολύ συγκεκριμένη με βαθιά αίτια.

Οι κινητοποιήσεις τους στο νομό έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή 12.12.09 όπου οι αγρότες έκλεισαν συμβολικά με 130 τρακτέρ το τελωνείο του Κιλκίς. Στη συνέχεια η κατάσταση κλιμακώθηκε και οι αγρότες προχώρησα σε αποκλεισμό και των τελωνείων των Ευζώνων κλείνοντας την είσοδο σε φορτηγά με αγροτικά προϊόντα από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα.

Το σκηνικό επαναλήφτηκε και τη Δευτέρα από τις 12:00 μέχρι τις 3 το απόγευμα καθώς επίσης και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας μέχρι τις 6, το πρωί της Τρίτης. Την Τέταρτη 16.12.09 έκλεισαν και πάλι τα σύνορα απαγορεύοντας σε μεταφορικά οχήματα που μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα από τα Σκόπια να εισέλθουν στην χώρα μας.

Ουσιαστικά λοιπόν οι αγρότες του Κιλκίς εξεγέρθηκαν κατά της εισαγωγής αγροτικών προϊόντων από τα Σκόπια καθώς και αυτών που διέρχονται από την ΠΓΔΜ. Η Ελλάδα εισάγει από τη ΠΓΔΜ κυρίως κτηνοτροφικά προϊόντα και γάλα. Πολλές φορές δε τα προϊόντα που εισάγονται απορρίπτονται ως ακατάλληλα άλλα οι εισαγωγές συνεχίζονται.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Βορείου Ελλάδος ήταν από τους πρώτους που αισθάνθηκαν τα αποτελέσματα της οικονομικής αφαίμαξης της περιοχής από την ΠΓΔΜ και ίσως γι' αυτό αντέδρασαν πρώτοι.
viosimimakedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια: