ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.09

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ....ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ "ΔΙΑΦΘΟΡΑ"


Σύγκληση των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων υπό του Πρώτου πολίτη της χώρας ζήτησε ο Πρωθυπουργός για το ζήτημα της διαφθοράς.
Με ξενίζει η επιμονή στην πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού ειδικά μετά το χθεσινό "διάγγελμα" του για την οικονομική καταστροφή της χώρας .
Συγκαλούνται οι αρχηγοί για την διαφθορά και όχι για την ανύπαρκτη "οικονομική αυθυπαρξία" όπως διατάθηκε και ο πληθωρικός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κύριος
Πάγκαλος
Η διαφθορά ομολογουμένως είναι ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο ταλανίζει την χώρα και έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις αλλά στην παρούσα φάση που η ελληνική οικονομία έχει μπει κάτω από το ευρωπαϊκό μικροσκόπιο η πρωτοβουλία Παπανδρέου περί διαφθοράς ακυρώνεται γιατί το πολύ σοβαρό πρόβλημα έγκειται αλλού.
Πράξη και καλή διάθεση δεν μπορεί να αποτελεί για τους Ευρωπαίους εταίρους μας η κίνηση για την πάταξη της διαφθοράς έστω και αν κάποιοι καλοπροαίρετοι μπορούν να ισχυριστούν ότι η διαφθορά είναι η αιτία που δεν γεμίζουν τα ταμεία.

Από την άλλη η Ευρώπη περιμένει έργα απτά έτσι ώστε να δώσει πρόσκαιρο συχωροχάρτι στην αμαρτωλή Ελλάδα για να μπορέσει έτσι να έχει το "δικαίωμα" να χρεώνεται και να μπορεί να ισχυρίζεται
ότι είναι κράτος έστω και με δανικά.

Σίγουρα ,και η διαφθορά αποτελεί έναν λόγο ώστε να είναι το κράτος ρακένδυτο. Αλλά και να παταχθεί και να εξαλείψουν από προσώπου Ελλάδος οι διεφθαρμένοι δεν είναι αυτό αρκετό για να γεμίσουν τα αραχνιασμένα ταμεία.
Η κίνηση Παπανδρέου είναι μια κίνηση καλής θέλησης προς τους εταίρους μας ώστε να δείξει ότι η Ελλάδα επί πρωθυπουργίας του σοβαρεύεται? Ίσως να αποτελεί και αυτή μια κίνηση στην ευρύτερη σκακιέρα μεταπεισμού των ήδη αμετάπειστων Ευρωπαίων για το ποιόν της πολιτικής και των πολιτικών της χώρας. Όμως δεν είναι εκεί το θέμα .
Η σύγκληση των αρχηγών δεν γίνεται για του κόσμου τα μάτια αλλά και ούτε για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ευρωπαίων εταίρων μας. Ο Πρωθυπουργός επικαλείται την διαφθορά για να ελιχθεί από τα αδιέξοδα του αλλά και για να παύσει τις ανακολουθίες που παρατηρήθηκαν τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης του.
Άλλωστε τι θα μπορούσαν να συζητήσουν και να συμφωνήσουν οι αρχηγοί των κομμάτων το αυτονόητο? Ποιος εκ των πολιτικών αρχηγών δεν έχει καταγγείλει το άνομο καθεστώς και ποιος δεν έχει επικαλεσθεί όρους διαφάνειας? Άπαντες!!
Συμπερασματικά η "διαφάνεια" είναι ο προσχηματικός λόγος της σύγκληση των αρχηγών προκειμένου άτυπα λάβουν οριζόντια γνώση του δημοσιονομικού προβλήματος και της θέσης της χώρας….ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια: