ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.09

ΠΑΜΕ ΓΙΑ "ΦΟΥΝΤΟ"..... ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ "ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ".... ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ


Ο Παπανδρέου ανέφερε σήμερα, σε πολύ δραματικούς τόνους, ότι απειλούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας για πρώτη φορά μετά τη Μεταπολίτευση. Μίλησε για «πρωτοφανές αδιέξοδο» σηκώνοντας έτσι τα χέρια ψηλά, ενώ την ίδια ώρα οι ξένοι επενδυτές και μεγαλοκαταθέτες αποσύρουν τα κεφάλαια τους από την Ελλάδα λόγω της επικείμενης φορολόγησης των καταθέσεων που αποφάσισε το οικονομικό επιτελείο. Δεν είναι τυχαίο ότι προχθές το βράδυ, ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Παπανδρέου, Μίμης Ανδρουλάκης προέβλεπε ακόμη και εκλογές πριν από το Πάσχα! Υπό τις σημερινές συνθήκες και ένεκα της πιστοληπτικής υποβάθμισης της χώρας μας στην Β΄ κατηγορία (για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια), θεωρείται βέβαιο ότι η κυβέρνηση θα αναθεωρήσει τον Προϋπολογισμό πριν τον ψηφίσει και θα τον αναθεωρήσει εκ νέου, αμέσως μετά καθώς οι Ευρωπαίοι θα τον «γυρίσουν» πίσω αν δεν δουν γενναίες περικοπές μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δαπανών. Παραπολιτικα ====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Το "αδιέξοδο" ήταν αναμενόμενο. Η πολιτική που εφαρμόστηκε τα τελευταία 20 έτη από τις κυβερνήσεις της χώρας χαρακτηρίστηκε από πρακτικές "σαλταδόρου" και με το βόλεμα της εκάστοτε "παρέας" προκειμένου αυτή αισχροκερδίσει αδιαφορώντας όχι μόνον για το μέλλον αλλά και το τότε παρόν ,αφού το χαρακτηριστικό του "Γιάννης πίνει ..Γιάννης κερνάει" ήταν προ ημερησίας διάταξης αλλά πάντα με "ξένα κόλλυβα" και εν προκειμένω με τα κόλλυβα του φουκαρά Ελληνικού λαού.
Σήμερα το ακούσαμε και αυτό.
Απειλούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας ένεκα του οικονομικού αδιεξόδου. Το γράψαμε και εδώ η δήλωση του πρωθυπουργού μόνο ερωτηματικά μπορεί να θέτει. Ποιους εκβιασμούς δέχεται η Ελληνική κυβέρνηση? Γιατί μόνο ο εκβιασμός μπορεί να κρύβεται πίσω από την δήλωση Παπανδρέου. Είναι προφανές ότι η χώρα και η κυβέρνηση βρίσκεται σε "μέγκενη". Είναι αδύνατον η δήλωση του πρωθυπουργού να εκστομίστηκε ως πολιτικός ελιγμός λόγο μη εκπλήρωσης των εξαγγελλομένων και των ανακολουθιών των οποίων διαπιστώνονται και οι οποίοι είναι αποτέλεσμα της πενίας του κράτους.
Πολύ φοβάμαι ότι η σύγκληση του συμβουλίου των αρχηγών των κομμάτων υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας που προκάλεσε ο Πρωθυπουργός για την διαφθορά είναι μόνον για τα προσχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: