ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.09

Εμπλοκή στην ανακοίνωση των περιφερειαρχών λόγω γυναικών


"Η λίστα ήταν έτοιμη, την έστειλαν στο Μαξίμου με 13 ονόματα, αλλά επεστράφη μετά πολλών επαίνων, διότι περιείχε μόνο μία γυναίκα την κ.Τασία Κανελλοπούλου,σύζυγο του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ κ.Τζανέτου Καραμίχα και υποψήφια βουλευτίνα του Πασοκ στην Λακωνία.
Ο Παπανδρέου ζήτησε να υπάρχουν στις 13 περιφέρειες το λιγότερο 5 γυναίκες. Ετσι άρχισαν από την αρχή να σβήνουν και να γράφουν. Δεν ανακοινώνουμε τα υπόλοιπα ονόματα που είχε η λίστα διότι τώρα θα γίνουν πολλές αλλαγές . Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι μισοί θα είναι πρώην βουλευτές και ο μόνος που έχει δέσει την καρέκλα είναι ένας πρώην από τον κάμπο.
Και οι περιφερειάρχες θα έχουν τον καθηγητή τους και μάλιστα Αντιπρύτανη

Οι ανακοινώσεις αν δεν υπάρχει άλλη εμπλοκή θα ανακοινωθούν στα μέσα της εβδομάδος..."
καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: