ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.09

ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΚΙΤΤΑΣ

Παραιτήθηκε ο Χρ.Κίττας
ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΟΥ ΚΙΤΤΑαπό τη στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μαθητές μου ή εγγόνια μου, βιαιοπραγούν και καταστρέφουν τον ναό της ελεύθερης σκέψης, τον ναό της Παιδείας, εγώ έχω στερέψει, έχω πεθάνει ψυχικά» και υπογράμμιζε ότι δεν μπορεί πια να προσφέρει τίποτα παραπάνω.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, απεύθυνε έκκληση «να μην αναλωθούμε και πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις, σε αδικαιολόγητες κομματικές αντεγκλήσεις και περίπλοκες αναλύσεις, χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση. Η μοναδική ελπίδα της χώρας μας, τα νιάτα μας, περιμένουν άλλα από όλους εσάς. Μην τους προδώσετε» υπογραμμίζει

=====================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η παραίτηση Κίττα μόνο ως φυγομαχία μπορεί να εκληφθεί παρά το ότι η δήλωση του Πρύτανη είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Ως Πρύτανης .. και ως δάσκαλος ο οποίος ένοιωσε τις συνέπειες από κάποιους που εκμεταλλεύονται την "ασυλία" των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων έπρεπε να δώσει την μάχη του και όχι το ευχολόγιο του, προκειμένου να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: