ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.12.09

Κύριε Παπανδρέου


Ωραία λοιπόν! Τώρα ανακαλύψαμε ότι το χρέος απειλεί την χώρα,αλλά μέχρι χθές υπήρχαν λεφτά.Λόγια του αέρα,προεκλογικές υπερβολές που τώρα πρέπει να μαζέψουμε κατά πως διατείνεται ο κυνικός-υπαρξιστής κ.Πάγκαλος.Τελικά το σχέδιο ποιό είναι?Πρώτον να τους πάρουμε την ψήφο,άνευ όρων καί χωρίς όρια.Δεύτερον να τους παραμυθιάσουμε με μπόλικη Διαβούλευση καί Αξιοκρατία.Τρίτον να τους πείσουμε ότι ο ιμπεριαλισμός καί τα μίσθερνα του όργανα έχουν στραφεί ενάντια στην πατρίδα.Τέταρτον να τους πάρουμε το δώρο του Πάσχα καί το επίδομα αδείας(καί βλέπουμε) γιά να θωρακίσουμε την χώρα έναντι των αγορών που μας ζηλεύουν,μας επιβουλεύονται καί μας επιτίθενται.Πέμπτον.....από Δευτέρα θα δούμε.Κύριε Παπανδρέου,μην παριστάνετε τον ανήξερο καί μην αποφεύγετε να κυβερνήσετε.Πείτε μας πότε λέγατε ψέμματα,χθές η σήμερα?Μην δίνετε το δικαίωμα στην Ν.Δ. ,δηλαδή σ' αυτούς που κατάστρεψαν τη χώρα,να ξεπλυθούν από τις πολιτικά εγκληματικές πράξεις εις βάρος της ελληνικής οικονομίας.Κύριε Παπανδρέου,μαζέψτε τους ταλιμπάν που σας περιστοιχίζουν καί γιά το καλό της χώρας έστω,προσποιηθείτε ότι αγαπάτε το Πασοκ καί όχι μόνον τους προσωπικούς σας υμνολόγους.Κύριε Παπανδρέου καλέστε ΟΛΑ τα στελέχη του Πασοκ ,όχι γιά να τους προσφέρετε θέσεις εξουσίας,αλλά γιά να τους ζητήσετε να ενταχθούν σε υπεύθυνα κομματικά φόρα καί να συμβάλλουν στην διαμόρφωση καί την αποδοχή από τον ελληνικό λαό ενός σχεδίου εθνικής επιβίωσης καί ανασυγκρότησης.Κύριε Παπανδρέου χρειάζεται να πείσουμε τους Έλληνες καί ιδιαίτερα την Νέα Γενιά, ότι πρώτα αγαπάμε την πατρίδα μας,μετά την παράταξη καί αδιαφορούμε γιά το προσωπικό μας τσαλάκωμα όταν χρεάζεται γιά το εθνικό καί το κοινωνικό συμφέρον.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ.
yperpasok

Δεν υπάρχουν σχόλια: