ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.09

Κόμμα με τον Καρατζαφέρη ετοιμάζει η Ντόρα!



Κόμμα με τον Καρατζαφέρη, τον Αρη Σπηλιωτόπουλο,τον Βαγγέλη Μειμαράκη, τον Βύρωνα Πολύδωρα και τους υπόλοιπους λοχαγούς της ετοιμάζει η Ντόρα.
Τις τελευταίες μέρες ο αρχηγός του ΛΑΟΣ συνομιλεί τακτικά τόσο με τον Επίτιμο, οσο και με την κα Μπακογιάννη.
Οπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε κοντά στη δημιουργία ενος νέου κόμματος της Δεξιάς. Ο Καρατζαφέρης που βλέπει τον Σαμαρά να του αδειάζει το μαγαζί, τα βρήκε με τη Ντόρα και ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγάλη κεντροδεξιά!
Στο μεταξύ ο Τάσος Τέλλογλου, πετάχθηκε πριν λίγες μέρες στα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι και μοίρασε στα στελέχη της εταιρείας το "αποκαλυπτικό" βιβλίο του
kourdistoportocali

2 σχόλια:

Unionist είπε...

Λιμερι μου καλο, σε διαβαζω σε τιμω...
αλλα τετοια κουλα εκτος τοπου και χρονου μην τα αναδημοσιευεις. Η Ντορα με τον Καρατζαφερη πανω σε τι αρχες και αξιες θα συμφωνησουν; Ειναι ποτε δυνατον η Ντορα, απο τον "κεντρωο χώρο" να πεσει στο επιπεδο του Καραντζαφερη; Απο κει που ελεγε, ""οχι στις ιδεες που μυριζουν ναφθαλινη" θα παει στις ιδεες που μυριζουν μουχλα?

Ετσι το τα αναρτεις χωρις κανενα σχολιο;

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!
ΟΜΩΣ ΩΣ "ΣΕΝΑΡΙΟ" ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ .... ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ" ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ...ΣΤΟ "ΑΥΡΙΟ" ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ .
ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ... ΣΤΗΝ ΝΕΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ