ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.12.09

Κατά συρροήν αποτυχημένοι..


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Για ακόμη μια φορά απέτυχαν να προβλέψουν το αποτέλεσμα. Δεν θυμάμαι καμία δημοσκόπηση να δείχνει το συγκεκριμένο ύψος της διαφοράς μεταξύ των δύο υποψήφιων για την αρχηγεία της ΝΔ. Αλήθεια, πόσες ακόμα αποτυχίες πρέπει να καταγράψουν για να κλείσουν τα «μαγαζάκια» τους, τα υποκαταστήματα μεγαλοσυμφερόντων που η μόνη αιτία ύπαρξής τους είναι η μη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, αλλά η ομηρία των άβουλων και φοβικών πολιτικών; Για πόσο ακόμα θα παραμένουν εντός της πολιτικής ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη και του πολιτικού, αυτοί που οι εκτιμήσεις τους είναι πάντα εκτός του αποτελέσματος; Πόση εξάρτηση μπορεί να έχει το όλον πολιτικό σύστημα από τους κομπογιαννίτες της πολιτικής επιστήμης και ειδικότερα της πολιτικής ανάλυσης; Ποιο είναι το όριο άραγε της ανοχής εκείνων των πρώην «κυρίων του 5% των δημοσίων έργων» που τώρα μετετάχθησαν σε άλλα κερδοφόρα πόστα επιρροής; Για πόσο ακόμη, ανθρώπινα δημιουργήματα του κ. Λαλιώτη, θα διαλαλούν αποτελέσματα δημο(σ)κοπήσεων και θα αναλύουν αποτελέσματα πληρωμένων ερευνών με κατασκευασμένα ερωτήματα; Οι «spin doctors» πέθαναν κύριοι! Ζωή σε μας..

1 σχόλιο:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

καλημερααααααααα
καλο μηνα
καλο χειμωνα
με προφυλαξη