ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.10

Δημοσκόπηση για τις 100 μέρες της νέας κυβέρνησης





Σε δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO για λογαριασμό της ιστοσελίδας Newsit.gr με θέμα τις πρώτες 100 ημέρες της κυβέρνησης, οι πολίτες απαντούν σε ποσοστό 40,5% ότι είναι ευχαριστημένοι, ενώ 49,9 απαντούν αρνητικά. Στην πρόθεση ψήφου, το ΠΑΣΟΚ μεγάλη διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, πολύ κοντά στα ποσοστά που καταγράφηκαν στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Αναλυτικά τα ευρήματα της δημοσκόπησης :

Στο ερώτημα "Είστε ικανοποιημένοι από τις 100 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης"

40,5% λέει ΝΑΙ
49,9% λέει ΟΧΙ
9,6% ΔΞ/ΔΑ

Στο ερώτημα "Εκανε η κυβέρνηση όσα υποσχέθηκε προεκλογικα;"

61,5% λέει ΟΧΙ
28,4% λέει ΝΑΙ
10,1% ΔΞ/ΔΑ


Στο ερώτημα "Μπορεί η κυβέρνηση να βγάλει την χώρα από την κρίση;" οι γνώμες είναι σχεδόν μοιρασμένες

42,9% λέει ΝΑΙ
43,5% λέει ΟΧΙ
13,6% ΔΞ/ΔΑ

Στο ερώτημα "Είστε ικανοποιημένοι από τον Γ.Παπανδρέου;"

53,7% λέει ΝΑΙ
35,5% λέει ΟΧΙ
10,8% ΔΞ/ΔΑ

Επίσης, το 60,9% είναι υπέρ της λήψης σκληρών μέτρων, ενώ στους τομείς Δημόσιας Τάξης, Οικονομίας και Περιβάλλοντος οι θετικές γνώμες υπερτερούν.
Το 54,4% υποστηρίζει οτι η κυβέρνηση χειριστηκε πολύ καλύτερα τα πράγματα από τη ΝΔ. Το 53,3% θεωρεί οτι ο κ. Παπανδρέου χειρίστηκε καλύτερα τα πράγματα από τον προκάτοχό του Κώστα Καραμανλή.

Τέλος στην πρόθεση ψήφου η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι το ίδιο μεγάλη όσο έχει αποτυπωθεί και σε προηγούμενες δημοσκοπήσεις.

foreignpress-gr
====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:Απέμπεψαν με τις πρόσφατες εκλογές τον ΕΝΑΝ και τώρα βρήκαν άλλον ως ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ. Η δημοσκόπηση μας δείχνει ότι ενώ οι πολίτες αντιλαμβάνονται το αυτονόητο ,και δεν τρέφουν μάταιες ελπίδες παρόλα αυτά έχουν την ανάγκη να βαφτίζουν τον ηγέτη της χώρας ως ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ και να του αποδίδουν την ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ.
Βέβαια επειδή ο προκάτοχος και τέως πρωθυπουργός του original τίτλου , έλαμψε δια της ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΟΣ του ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ξεφτιλίστηκε , ..οι δημοσκόποι "άλλαξαν" την ερώτηση ,κάνοντας της ως "αν είστε ικανοποιημενοι" .......
Συμπερασματικά..... βρήκαν τον ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ-ΤΕΡΟ .....Πρωθυπουργό !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: