ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.10

Το ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς εξαγόρασε τη σιωπή του ΟΗΕ με 10,5 εκατομμύρια δολάρια



Η σιωνιστική κυβέρνηση του Ισραήλ κατάθεσε στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το ποσό των 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ως αποζημίωση για τις «ζημιές» που προκάλεσε σε κτίρια του οργανισμού (βομβαρδισμό σχολείων) στη διάρκεια της περσινής επιχείρησης «καυτό μολύβι» στη Γάζα.
Μάλιστα οι ισραηλινοί επίσημοι δηλώνουν πως «το Ισραήλ αποφάσισε να αποζημιώσει τον διεθνή οργανισμό, αν και δεν ήταν υποχρεωμένο να το πράξει»…
Από τη μεριά του «αμερόληπτου» ΟΗΕ δηλώνεται πως στη διάρκεια της ισραηλινής εισβολής βομβαρδίστηκε το κεντρικό κτίριο της Unrwa στη Γάζα, με αποτέλεσμα να καταστραφούν τόνοι τροφίμων και φαρμάκων, αλλά και ο βομβαρδισμός τριών (3) σχολείων του ΟΗΕ στη Γάζα…
Για μια ακόμη φορά οι υποκριτές της δήθεν διεθνούς νομιμότητας εξαγοράζονται κι έτσι αποδεικνύουν ότι αποτελούν ένα ακόμη επιπρόσθετο όργανο στην υπηρεσία των ΗΠΑ και των συμμάχων της.
Τόσο κοστίζουν οι αθώες παιδικές ψυχές που δολοφόνησαν οι σύγχρονοι ναζί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: