ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.10

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ Θεαματική φιέστα ετοιμάζουν μειονοτικοί και Τουρκία για την 29η Ιανουαρίου

gap.jpg 1922.jpg kak.jpg

Δορυφορικές συνδέσεις με Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη, ομιλητές θα παρελάσουν από ένα τριήμερο εκδηλώσεων όπου στοχεύουν να αναδείξουν τα γεγονότα συσπείρωσης του τουρκισμού και τις καταστροφές καταστημάτων ως ισότιμα με τα Πογκρόμ του 1955 στην Κωνσταντινούπολη!


Η Τουρκία δεν αναβαθμίζει τυχαία το μειονοτικό που το προτάσσει ως το μείζον θέμα στην ατζέντα των συζητήσεων με την χώρα μας. Μάλιστα επωφελούμενη την 29η Ιανουαρίου που οι γνωστοί κύκλοι πάνε να την καθιερώσουν ως την μέρα που απειλήθηκε ο τουρκισμός των μειονοτικών στην Κομοτηνή διοργανώνει τριήμερες εκδηλώσεις με δορυφορικές συνδέσεις από Κομοτηνή, Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη, όπου πρωτεύοντα ρόλο θα παίξουν οι γνωστοί εκπρόσωποι της συμβουλευτικής επιτροπής και των κύκλων των οργανωμένων δυτικοθρακιωτών του Εξωτερικού με στόχο την διεθνοποίηση ενός ανύπαρκτου ζητήματος για να απαλλαγούν από το δικό τους στίγμα των πογκρόμ της Κων/πολης το 1955 όταν καταστράφηκαν οι περιουσίες των Ελλήνων της εκεί ομογένειας, θανατώθηκαν άνθρωποι, βιάστηκαν κορίτσια, βεβηλώθηκαν ιεροί χώροι συλήθηκαν τάφοι κλπ. Τίποτα από αυτά δεν διανοήθηκε να κάνει κανείς στην ελληνική Θράκη, απλά μετά την άδικη δολοφονία του Άγγελου Σολακίδη το 1990 υπήρξαν διαδηλώσεις και κάποια σπασίματα καταδικαστέα και αυτά από μερίδα θερμόαιμων σε βιτρίνες καταστημάτων μειονοτικών και όχι μόνο, που αποζημιώθηκαν. Εκείνα τα γεγονότα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν να τα αναβαθμίσουν και να μιλήσουν για την επέτειο των 10 χρόνων από το 1990. Τώρα, μάλιστα έχουν προγραμματίσει διήμερες εκδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη και στην Άγκυρα, στις οποίες θα επισκεφθούν όλα τα μεγάλα τουρκικά ΜΜΕ (τηλεοράσεις και εφημερίδες) προκειμένου να προπαγανδίσουν στηριγμένοι αποκλειστικά στο ψέμα και να σχηματίσουν στρεβλή εικόνα για την διαβίωση των ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης, τους οποίους οι ίδιοι αποκαλούν «Τούρκους πολίτες»!

Στόχος να γραφεί μια παραποιημένη ιστορία
Ο «εορτασμός» αυτός, συνθλίβει την πραγματική ιστορία και θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο για την τουρκική προπαγάνδα στην Ευρώπη εις βάρος της Ελλάδας, αλλά αναμένεται πως θα χρησιμοποιηθεί και από τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην χώρα μας, στην οποία θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για να συζητήσει ελληνοτουρκικά θέματα και φυσικά –όπως ο ίδιος έχει ξεκάθαρα δηλώσει- τις συνθήκες διαβίωσης των μειονοτικών της Θράκης για τους οποίους κόπτεται…
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κύριος Ερντογάν θα προτιμήσει να μετακινηθεί προς την Αθήνα οδικώς, προκειμένου να επισκεφθεί –έμμεσα- την Θράκη, δίνοντας έτσι μία ακόμη ευκαιρία να συσπειρωθούν οι υποστηρικτές στο πρόσωπό του ως «λυτρωτή»… Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν πως η πίεση που θα ασκήσει ο Τούρκος πρωθυπουργός στον Έλληνα ομόλογό του θα είναι πολύ ισχυρή, επιθυμώντας να εκμεταλλευτεί την χρονική συγκυρία κατά την οποία η Τουρκία απολαμβάνει την αίσθηση της δύναμης και του «χωροφύλακα» που της έχει επιδοθεί από τον Μπάρακ Ομπάμα.

Ο εορτασμός, όμως, της «επανάστασης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης», την υπονόμευσης του τουρκισμού του αυτόματα δημιουργεί την «εικόνα» πως στην ελληνική Θράκη υπάρχουν Τούρκοι, οι οποίοι υποφέρουν και πως προσπάθησαν να αποκτήσουν την «ελευθερία» τους ή την «ανεξαρτησία» τους. Αυτή η στρεβλή εικόνα, θα είναι και η χειρότερη που επιδιώκουν να καταφέρουν να περάσουν οι γνωστοί προβοκάτορες, οι οποίοι όχι μόνο δεν σέβονται τη μνήμη των νεκρών (ο αγρότης βοσκός μουσουλμάνος αυτοκτόνησε με απαγχονισμό καθώς περίμενε την εκδίκαση της έφεσής του και στέρησε από τους Τούρκους πράκτορες την δυνατότητα να επενδύσουν στην δυστυχία του και να τον εμφανίσουν ως άτομο που υπέφερε από την Ελλάδα και αγανάκτησε, ενώ γνώριζαν πάρα πολύ καλά πως ο δυστυχής αυτός ταλαιπωρούνταν από επικίνδυνη ψυχασθένεια…) του αθώου θύματος του Άγγελου Σολακίδη, αλλά εν ονόματι της μνήμης του Σαδίκ που είχε πρωτοστατήσεις σε όλη αυτή την λογική επενδύουν στην παραπληροφόρηση με την προπαγάνδα και την χρησιμοποίηση των ΜΜΕ. Και καλά κάνουν αφού εμείς ως κλασικοί χαλβάδες τρέχουμε φοβισμένοι πίσω από τα γεγονότα και δεν έχουμε σθένος με την εξωτερική μας πολιτική αλλά και με την οντότητα της ελληνικής Διοίκησης να σταθούμε στο ανάστημα των περιστάσεων. Κάνουν τα πάντα και τα ανεχόμαστε χωρίς ποτέ να λογοδοτήσει κανείς γι όλα αυτά.

Υπεύθυνοι των εορτασμών πάντως δεν είναι τυχαίο ότι θα είναι και φέτος τα γνωστά μέλη της άτυπης αλλά παρούσας πάντα Συμβουλευτικής Επιτροπής «Τούρκων» Δυτικής Θράκης, μέλη της οποίας είναι οι: Αχμέτ Μέτε (πρόεδρος και ψευτομουφτής Ξάνθης), Αχμέτ Χατζηοσμάν βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης (αναπληρωτής), Τσετίν Μάντατζη βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης (αναπληρωτής), Ιμπράμ Σερίφ (ψευτομουφτής Κομοτηνής). Επίσης, συνδιοργανωτές εμφανίζονται οι: Μεχμέτ Χατζηχαλήλ (πρόεδρος της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης), Αντνάν Σελίμ (πρόεδρος της «Τουρκικής» νεολαίας Κομοτηνής), Σαμί Τοραμάν (πρόεδρος της Ένωσης Επιστημόνων Δυτικής Θράκης), Χαλίτ Χαμπίπογλου και Φερούχ Οζκάν και άλλοι.
Μελαχροινή Μαρτίδου ΧΡΟΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η απογραφή του 2011 και η πολιτική αμνησία κάποιων Νεοδημοκρατών που «ξεχνούν»…Οι επόμενες εθνικές εκλογές (του 2013) θα γίνουν με βάση την απογραφή του πληθυσμού το 2011. Ο ισχυρισμός που δημοσιεύθηκε σε πολλές ιστοσελίδες έχει ομολογουμένως, λογική βάση: «Το ΠΑΣΟΚ στοχεύει να πολιτογραφηθεί η μεγάλη μάζα των αλλοδαπών πριν από το 2011, γι’ αυτό έβαλε και τη σχετική διετή προθεσμία. Ο δε απαιτούμενος χρόνος της 5ετίας παραμονής (από προηγούμενη δήλωση για 7ετία) δεν είναι τυχαίος αλλά συμπίπτει με 5 έτη μετά την τελευταία μεγάλη νομιμοποίηση του 2005. Η απογραφή του 2011 θα οδηγήσει σε πιθανή ανακατανομή των εδρών, αντικατοπτρίζοντας τη νέα δημογραφική πραγματικότητα με την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στο εκλογικό σώμα. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο (για το ΠΑΣΟΚ) οι αλλοδαποί να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα πριν το 2011.»Συμφωνούμε ότι η παραπάνω φιλοδοξία/διαστροφή, βρίσκεται στο μυαλό πολλών μέσα στην κυβέρνηση που αδιαφορούν για τις συνέπειες που θα έχει ο εθνοκτόνος νόμος στην πατρίδα μας. Άλλωστε η κομματική λογική της «εξουσίας με κάθε μέσο» έχει εφαρμοσθεί ξανά στο παρελθόν και πάλι εις βάρος του Ελληνικού λαού.