ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.10

Μιράκωλο στον Κεράτιο κόλπο


Τα Θεοφάνεια του Καρατζαφέρη

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Είναι γνωστό πως το Άγιο Πνεύμα αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Έκανε ντεμπούτο περί το 30 μ.Χ. στη διάρκεια της βάφτισης του Χριστού, γιού ενός ταπεινού μαραγκού της Βηθλεέμ. Επανεμφανίστηκε το σωτήριον έτος 2004 οπότε
και επικάθησε στην κεφαλή του υιού ενός ταπεινού σανοπώλου της Αμφιθέας, του Γεωργίου Καρα Τζαφέρη, ερμηνευτή του Διονυσίου Σολωμού.

Το θαύμα εβιντεοσκοπήθη και βεβαιούται υπό του Σεπτού Πατριάρχου της Ισταμπούλ και της φαιδράς ακολουθίας Του. Κακοήθειαι πως τάχα επρόκειτο για προεκλογικό κόλπο με κάποια ουσία που τραβάει τα περιστέρια στα μαλλιά του αρχηγού, διαψεύδονται μετά βδελυγμίας από τους ειδικούς. Άλλωστε το «Λάος» είναι ένα κόμμα αρχών το οποίον ουδέποτε θα κατέφευγε σε ταπεινά μέσα.

Η αλήθεια είναι πως δεν επρόκειτο και για τυχαίο κεφάλι. Έχουμε μιαν κεφαλήν, αποθήκη γνώσεων τουλάχιστον 5ης Γυμνασίου και ώ του θαύματος με κατάμαυρες τρίχες παρά τα κάποια χρονάκια του ιδιοκτήτη της. Στο κόμμα του «Λάος» οι άσπρες τρίχες σπανίζουν. Δυο βουλευτές του ακόμη, ένας σεξολόγος και ο διάσημος κορυφαίος ιστορικός δεν έχουν ούτε μια άσπρη τρίχα.

Η Εκκλησία μας εορτάζει το θαύμα του Κερατίου με απολυτίκιον συνταχθέν από άγνωστον υμνωδόν. (Μερικοί το αποδίδουν στον Πανιερότατον μητροπολίτην Αττικής Παντελεήμονα).

Εν Κερατίω αγιαζομένου Σου Γεώργιε,
η του Πνεύματος εφανερώθη προσγείωσις.
Του γαρ πατριάρχου η φωνή προσεμαρτύρει Σοι,
αγαπητόν Σε Υιόν ονομάζουσα
και το Πνεύμα εν είδε περιστεράς,
εβεβαίου του λόγου το ασφαλές
Ο επιφανείς, Γεώργιε ο Αρχηγός,
και τον Λαόν φωτίσας
Δόξα Σοι.

(Ψάλλεται ως ήδιστα υπό της δίδος Έφης Σαρρή σε styling Ηλία Ψινάκη).

Po ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: