ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.10

Μετά Βαΐων και Κλάδων ετοιμάζεται η επιστροφή Μεϊμαράκη



Από πρωτοπαλίκαρο της Ντόρας, πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά ...για την Περιφέρεια Αττικής
Τελικά μετά από πολλές «γονυκλισίες» στο νέο Πρόεδρο ο Ε. Μεϊμαράκης φαίνεται να τα έχει καταφέρει, αφού ο Αντώνης Σαμαράς έχει στο μυαλό του την αξιοποίηση του πρώην Υπουργού και μάλιστα σύντομα. Ο νέος πρόεδρος θέλει να προβάλει τους μήνες που ακολουθούν ορισμένα στελέχη που έχει βολιδοσκοπήσει ότι μπορούν να βγουν μπροστά στη μάχη των Εκλογών της Αυτοδιοίκησης. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν ετοιμάζεται δυναμική επιστροφή του Βαγγέλη από τη Ρηγίλλης, προκειμένου ο πρώην Υπουργός να είναι μέσα στο «μαντρί» από νωρίς για να διεκδικήσει κοντά στο Φθινόπωρο τη μεγάλη περιφέρεια Αττικής για λογαριασμό φυσικά της Ν.Δ. Από την Ρηγίλλης μάλλον έχουν καταλήξει από τώρα στο συμπέρασμα ότι ο Μεϊμαράκης είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις στελεχών που μπορεί να ηγηθούν του ψηφοδελτίου για την μεγάλη Περιφέρεια Αττικής και να οδηγήσει τη μάχη σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα!
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: