ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.10

Ασφάλιση με κουπόνια για οικιακό προσωπικό και εργάτες γης

Στην ασφάλιση χιλιάδων εργαζόμενων κυρίως οικονομικών μεταναστών στοχεύει το Υπουργείο Εργασίας και κοινωνικής Ασφάλισης σύμφωνα με πρόταση που κατατέθηκε από τον υφυπουργό Γ Κουτρουμάνη στην επιτροπή που εξετάζει το θέμα των αλλαγών στο ασφαλιστικό σύστημα , για νέο σύστημα αμοιβής με κουπόνια που έχουν και ασφάλιστρο για τα ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με την πρόταση ο εργοδότης θα «πληρώνει» τον ασφαλισμένο στο ΙΚΑ ή στον ΟΓΑ με διπλότυπα κουπόνια. Το ασφαλιστικό ταμείο (το ΙΚΑ ή ο ΟΓΑ κατά περίπτωση) θα αποδίδει στον εργαζόμενο την καθαρή αμοιβή του παρακρατώντας την εισφορά, ενώ ο εργοδότης θα έχει έκπτωση φόρου.

Στο υπουργείο εκτιμούν ότι μέσα από την εφαρμογή αυτού του συστήματος τα ταμεία θα ωφεληθούν με 2 εκατ. ευρώ, την ημέρα αφού ο αριθμός των εργαζόμενων με αυτές τις μορφές εργασίας εκτιμάται στις 250.000
Επίσης στην σχετική επιτροπή κ πρόεδρος, καθηγητής Νομικής ΑΠΘ κ. Άγγελος Στεργίου, προτείνει τη θέσπιση άμεσου φόρου 1% έως 2% με βάση τη φοροδοτική ικανότητα κάθε πολίτη. Ωστόσο η πρόταση αυτή συνάντησε τις αντιδράσεις των κοινωνικών εταίρων ( εργοδοτών εργαζόμενων)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου δουλους ,τους εχουν ,βεβαια θ αντιδρασουν ,αφου πρεπει να πληρωσουν κατιπαραπανω, μιας και θα εχουν φορο να δωσουν οι εργαζομενοι και πολυ σωστα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΣ. ΠΑΙΡΝΕΙ 2300 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ, ΑΧΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΟΕ