ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.10

Στο Ηράκλειο σήμερα ο υπουργός προστασίας λαθρομεταναστών και εμπόρων ναρκωτικών.






Γράφει ο: "εξ απορρήτων"

Για να συσπειρώσει και να μαντρώσει τα κομματόσκυλα του Πασόκ σε τοπικό επίπεδο ήρθε περισσότερο ο υπουργός "φύλακας-άγγελος" των λαθρομεταναστών και γενικώς όλων των λαθρεπιβατών του λεωφορείου που λέγεται "Ελλάς" κύριος  Χρυσοχοΐδης στο Ηράκλειο σήμερα, παρά για να λύσει προβλήματα αστυνόμευσης του Νομού που δεν είναι και λίγα. Καλεσμένος βασικά της Τ.Ο. Αρκαλοχωρίου, μια οργάνωση μαϊμού που δεν λειτουργεί αφού ο κόσμος τους έχει γυρίσει τη πλάτη απο την επάρατη εποχή Σημίτη. Αλλά θα έπερεπε να βρεθεί το άλλωθι με το κόψιμο της πίτας στην υποτιθέμενη Τ.Ο. Αρκαλοχωρίου.
Εδώ ταιριάζει γάντι η παροιμία: "εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται". Είναι βέβαιο πως αν οι τοπικοί παράγοντες ή και οι ίδιοι ακόμη οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θελήσουν να πουν την αλήθεια στον υπουργό, τότε ο κ. Χρυσοχοΐδης θα βρεθεί μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα, την έλλειψη δηλαδή της αποτελεσματικής αστυνόμευσης στην Κρήτη και ιδιαίτερα στην πόλη και το νομό του Ηρακλείου.
Η απόσυρση των αστυνομικών τμημάτων μέσα από την πόλη και η εγκατάστασή τους στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο σε συνδυασμό με την μείωση του προσωπικού, όχι μόνο επιβάρυνε την κατάσταση αλλά οδήγησε και στην παντελή απουσία αστυνομικής δύναμης. Το έχουμε γράψε κι άλλες φορές πως, η φωνή απόγνωσης φορέων και πολιτών για την έλλειψη προστασίας από το κράτος είναι κραυγαλέα, αλλά φωνή εις ώτα μή ακουώντων ...., αφού:
Χωρίς αστυνομικούς είναι τη νύχτα τα τμήματα της υπαίθρου. Στα περισσότερα αστυνομικά τμήματα στη διάρκεια της νύχτας βρίσκονται ένας το πολύ δύο ένστολοι που πολλές φορές θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σοβαρές καταστάσεις.
Στα αστυνομικά τμήματα του νομού, δεν υπάρχουν αστυνομικοί ούτε για δείγμα προκειμένου να διεξάγουν ελέγχους στα χωριά και στις κωμοπόλεις του Ηρακλείου.
Οι αξιωματικοί που υπηρετούν σε περιφερειακά τμήματα κάθε βράδυ κάνουν το σταυρό τους και προσεύχονται στο νυχτερινό ωράριο που θεωρείται και το πιο επικίνδυνο, να μην συμβεί κάτι και χρειαστεί ο σκοπός και ο αξιωματικός υπηρεσίας να βγουν από το τμήμα όπου συνήθως περνούν την ώρα τους κάνοντας γραφειοκρατική κυρίως δουλειά..
Ενα σωρό ανεξιχνίαστες εγκληματικές ενέργειες πααμένουν ακόμα στα συρτάρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, είτε γιατί δεν υπάρχει προσωπικό, είτε γιατί κι αυτοί που υπάρχπυν είναι άχρηστοι, όπως και η ηγεσία τους που πρωτίστως χαϊδεύει τον κάθε αλλοδαπό και όχι τα συμφέροντα του γηγενή έλληνα αγρίως φορολογούμενο πολίτη. Πού ξανακούστηκε πόλη με 300.000 πληθυσμό και να μην έχει ούτε ενα αστυνομικό τμήμα εντός της.
Κατά τ' άλλα θα βρεθούν κοντά στον υπουργό απόψε όλα τα κομματικά φερέφωνα του Πασόκ και οι λοιποί υπηρεσιακοί κωλογλείφτες για να του κάνουν τεμενάδες και να δηλώσουν την πλήρη υποταγή τους στο κόμμα. Στο κόμμα που από κόμμα του "η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες" του ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου, κατάντησε το κόμμα του κάθε κατατρεγμένου λαθρομετανάστη και του "η Ελλάς ανήκει στον κάθε τυχάρπαστο που μπαινοβγαίνει ό,τι ώρα του γουστάρει και με όποιον τρόπο επινοήσει ελεύθυερα".
Μπράβο σας ρε προδότες! Καλή διασκέδαση απόψε....
Η Ελλάδα είναι στην εντατική κι εσεις μπεκροπίνετε εις υγείαν των κορόϊδων που τους τα παίρνετε χωρίς και να τους ρωτήσετε ... Φτού σας μασκαράδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: