ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.10

ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ..(Και εσύ Ελληνικέ λαέ εξακολούθησε να κάνεις υπομονή και να πιστεύεις τους τυχάρπαστους ΜΜΕ και Βο"υ"λευτές)


Παρακολουθήστε τον τρόπο που τα ΜΜΕ χειρίζονται η θα χειρισθούν την...διαγραφή του πρόστιμου ύψους 5,5 δις ευρώ στην ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑΚΗ και θα τα καταλάβετε ΟΛΑ.
Την πολίτικη αλητεία και κοροϊδία,το θράσος και την σιγουριά των κουμπάρων,με τα ομόλογα την εμπλοκή Κωστάκη Ρουσοπουλου Αγγέλου Καπρανου ΟΛΩΝ των δεξιών κλεφτών του συστήματος ΝΔ που έφαγε και το σκασε,αφήνοντας τους Νεοδημοκράτες με στιγμα.
Δειτε πως..έσβηναν χρέη,πως κορόιδευαν τον καθένα αφελή .Τους βρήκε όμως τα ίχνη η έκθεση του ελεγκτικού Συνεδρίου για τον απολογισμό -ισολογισμό του Κράτους 2008 και τους ξεβρακωνει.Και τι έγινε θα πείτε

Τα εξαρτημένα ΜΜΕ κάνουν πάλι τον ηλίθιο,οι...κύκλοι Καραμανλή τον ανήξερο,η Βουλή θα δει αν...παρεγραφησαν και τα κοροιδα θα πληρώσουμε .
Η αριστερά θα αρχίσει τους αναστεναγμούς, και από την Δικαιοσύνη δεν περιμένω τίποτα αν κρίνω απ τα..προηγουμενα.Υπαρχει κλοπή αλλά δεν υπάρχουν κλεφτες.
Ηθικα δεν έχει χρεοκοπήσει μόνο η Ελλάς..αλλά όλοι όσοι καμώνονται τους πολίτες .
Η φυλακή δεν υπάρχει,γιατί να υπάρχει φόβος ή φιλότιμο;
mavromelani

Δεν υπάρχουν σχόλια: