ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.10

.....ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ......

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

“Καὶ νά! ἀπὸ τοῦ βουνοῦ τὴν κορωμένη ράχη / δὲ χύμησε μουγγρίζοντας ἡ ἀντάρα ἡ μάχη. / Τὸ βουνὸ χρυσὴ σκάλα, κλέφτες καὶ κουρσάροι / τὴν κατεβαίνανε, καὶ σ’ ὅλους μέσα ποιός; / Ἕνας ξεχώριζε, τοῦ Γένους τὸ καμάρι, / τῆς Καλογριᾶς ὁ Γιός!” ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
«ΒΑΣΤΑ ΚΑΡΔΙΑ, ΒΑΣΤΑ ΨΥΧΗ, ΚΡΑΤΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΜΗ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ, ΗΡΩΑ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ»

Ανώνυμος είπε...

Αφού είστε τόσο «δημοκράτες», κάντε ένα δημοψήφισμα

ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΣΑΣ

Τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια, η Πατρίδα μας μετατράπηκε σταδιακά σε πύλη εισόδου και τελικό προορισμό ενός τεράστιου κύματος λαθρομεταναστών από κάθε γωνιά της Ασίας, της Αφρικής και των Βαλκανίων. Με απόλυτη ευθύνη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, καθώς και των συνοδοιπόρων τους στο κοινοβούλιο, η αποστρατικοποίηση των συνόρων μας καταρχήν, κατέστησε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και κόμβο διακίνησης λαθρομεταναστών, ιδιαίτερα από τη μεριά της Τουρκίας, ενώ, εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, αντί να απελαθούν άμεσα οι ξένοι εισβολείς, όπως ορίζει ο νόμος, «νομιμοποιήθηκε», με τελείως ελαστικές και έκνομες διαδικασίες, ένα μεγάλο μέρος τους.

Το αποτέλεσμα αυτής της αντεθνικής πολιτικής το βιώνει καθημερινά ο Έλληνας πολίτης που έχει να αντιμετωπίσει την αυξημένη εγκληματικότητα, τον αθέμιτο ανταγωνισμό για μια θέση εργασίας, την αλλοτρίωση της γειτονιάς και της πόλης του.

Η τελευταία πράξη του σχεδίου της εθνοφυλετικής αλλοίωσης και της κοινωνικής διάλυσης της Πατρίδας μας έρχεται με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για την παραχώρηση ελληνικής ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων σε έναν άγνωστο και τεράστιο αριθμό παρανόμως «νομιμοποιηθέντων» λαθρομεταναστών, το οποίο θα παγιώσει το καθεστώς του γιγαντιαίου μεταναστευτικού ρεύματος που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και θα μεταβάλλει ριζικά τον χαρακτήρα και την φυσιογνωμία της ελληνικής κοινωνίας.