ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.10

Γελοίοι "δημοσιογράφοι" !


Λοιπόν, καλοί μου συνάδελφοι δημοσιογράφοι.
Εσείς που, μετα την αυτοκτονία του γιατρού που χειρούργησε τον Γιώργο Αλβέρτη, εφορμήσατε στο σπίτι και στην τραγική "ηρεμία" της συζύγου του Αλεξίας Έβερτ και του πεθερού του Μιλτιάδη, για να ικανοποιήσετε τις σκανδαλοθηρικές φυλλάδες σας και αντίστοιχου ήθους εκπομπές σας.

Εσείς που τηλεφωνήσατε "στον αέρα" στο σπίτι αιφνιδίως αποθανόντος, με το...καταπληκτικής δημοσιογραφικής δεοντολογίας ερώτημα "πώς αισθανθήκατε μαθαίνοντας ότι βρέθηκε νεκρός ο γιός σας", που απευθύνατε στους καταπληκτους γονείς, οι οποίοι δεν είχαν ακόμη πληροφορηθεί τον θάνατο του προσφιλούς τους.


Εσείς που τον ανθρώπινο πόνο, τις ανθρώπινες σχέσεις και την ανθρώπινη ψυχή, τα κάνετε βορά στην εφημεριδο κυκλοφορία και στην τηλεθέαση.

Και αυτό το κάνετε συστηματικά στις καθημερινές "κουτσομπολίστικες" εκπομπές σας και στις ανάλογου περιεχομένου εφημερίδες σας.

Σας λέω κατάμουτρα : Φτού σας ! Είσθε γελοίοι !

Δεν έχετε καμμιά σχέση με τους δημοσιογράφους του καθημερινού κοινωνικού μόχθου.

Και θέλουμε - σας προκαλούμε- να μας παραπέμψετε στα πειθαρχικά όργανα της ΕΣΗΕΑ. Για να δούμε εκεί, αν και τι είδους "ντροπή" κουβαλάτε. Γελοίοι, ε γελοίοι !

Μάκης Γιομπαζολιάς

ενημερωθήκαμε απο

athinapoli


Δεν υπάρχουν σχόλια: