ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.10

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ .....ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ "ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ"

Οι γνωστοί πολιτικοί τυχωδιώκτες έκαναν πάλι το θαύμα τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο υπογράφοντα τον αρχηγό του προέβη σε ανακοίνωση συμπαράστασης προς την ανθελληνίστρια Θ. Δραγώνα .
Οι διαπιστώσεις - αιτιάσεις που εμπεριέχονται στην εν λόγω ανακοίνωση χρήζουν σχολιασμού καθόσον διακρίνεται μια επίθεση κατά των Ελλήνων πολιτών που τελικά ως φαίνεται καλώς κατέταξαν αυτόν κοινοβουλευτικά με το ποσοστό μεταίχμιο για την ύπαρξη του. Ματαίως όμως αφού η μόνιμη θολούρα του δεν του επιτρέπει να αντιληφθεί τα απεργάζοντα αλλά επιμένει στην αναζήτηση νεοτερικών πολιτικών και κοινωνικών χιμαιρών απεμπολίζοντας ότι αυτονόητο αλλά και ότι ιερό και όσιο υπάρχει.
Μόνο ακροδεξιούς κύκλους βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι καταφέρονται προς την κυρία Θ. Δραγώνα.
Το χρέος ενός κοινοβουλευτικού κόμματος κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι να προστατεύει το Ελληνικό Σύνταγμα και το Ελληνικό Σύνταγμα το προστατεύει ο Ελληνικός ΛΑΟΣ και όχι οι "κωλοτούμπες" του ΛΑΟΣ.
Και εξηγούμαι................
Λέτε στην ανακοίνωση σας...."Με την επίθεση κατά της κ. Δραγώνα οι κύκλοι της ακροδεξιάς θέλουν να παρεμποδίσουν και να ματαιώσουν τις προσπάθειες να αναγνωριστούν και να γίνουν σεβαστές σε όλα τα πεδία, συμπεριλαμβανόμενης και της εκπαίδευσης, η γλώσσα και οι πολιτισμικές ιδιαιτερότητες των μεταναστών."
Πως δηλαδή πρέπει να γίνουν σεβαστές ? Με την κατάργηση της
"εθνικιστικοκρατούμενης" παιδείας όπως διαπιστώνει και αφήνει να εννοηθεί ότι αποτελεί και την παθογένεια της παιδείας μας η κυρία Δραγώνα στο άτοπο Βιβλίο της?

Άμεσα διακρίνεται η ομολογία σας για την ανατροπή του Ελληνικού Συντάγματος καθόσον κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, το ίδιο το σύνταγμα ομιλεί για παιδεία που οφείλει να αναπτύσσει την Εθνική συνείδηση των μαθητών.
Αφήστε τις αμπελοσοφίες και την κάθε είδους πολτοποίηση που επιχειρείτε προκειμένου φορέσετε με το έτσι θέλω "extra large παρωπίδες" ,που ούτε και οι πιο υγιείς του κόμματος σας δεν συμμερίζονται, για να θολώσετε το διαυγές τοπίο και την πεντακάθαρη συνείδηση των πολιτών της χώρας .
====================================================================


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Θ. ΔΡΑΓΩΝΑ

Οι επιθέσεις εναντίον της Ειδικής Γραμματέως του Υπουργείου Παιδείας καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην βουλευτού, κ. Θάλειας Δραγώνα, από ποικιλώνυμους ακροδεξιούς κύκλους έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της πολιτικής διαφωνίας. Αντί της ευθείας, και θεμιτής, κριτικής σε πολιτικές απόψεις, αποφάσεις και σχεδιασμούς, επιχειρείται η προσωπική σπίλωση.

Η συμμετοχή βουλευτών στην προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης της κ. Θάλειας Δραγώνα είναι απαράδεκτη, αποπνέει σκοταδισμό και εκθέτει το Κοινοβούλιο.

Με την επίθεση κατά της κ. Δραγώνα οι κύκλοι της ακροδεξιάς θέλουν να παρεμποδίσουν και να ματαιώσουν τις προσπάθειες να αναγνωριστούν και να γίνουν σεβαστές σε όλα τα πεδία, συμπεριλαμβανόμενης και της εκπαίδευσης, η γλώσσα και οι πολιτισμικές ιδιαιτερότητες των μεταναστών. Πρόκειται για τα ίδια δικαιώματα που διεκδίκησαν με πείσμα και σημαντικούς αγώνες οι Έλληνες μετανάστες και πολιτικοί πρόσφυγες στις χώρες υποδοχής.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς εκφράζει γι’ αυτούς τους λόγους ομόφωνα την αλληλεγγύη της στην κ. Θάλεια Δραγώνα.

Οι βουλευτές:

Αλέξης Τσίπρας

Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου

Ηρώ Διώτη

Θοδωρής Δρίτσας

Φώτης Κουβέλης

Τάσος Κουράκης

Μιχάλης Κριτσωτάκης

Παναγιώτης Λαφαζάνης

Θανάσης Λεβέντης

Βασίλης Μουλόπουλος

Δημήτρης Παπαδημούλης

Νίκος Τσούκαλης

Γρηγόρης Ψαριανός

Νίκος Χουντής (Ευρωβουλευτής)
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/01/2010

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: