ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.10

Νταβός, Κίνα και πορτοφολάδες

pickpocket-introΤο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός είναι γνωστό ότι αποτελεί μια από τις εκλεκτότερες συγκεντρώσεις οικονομικών όρνιων του πλανήτη. Κύριος αν όχι μοναδικός στόχος τους είναι πως θα αυξήσουν την κερδοφορία και την κερδοσκοπία τους. Και βέβαια μέσα στις μπίζνες, εισχωρούν και φιλοσοφικές (πάντα σχέση έχουσες με τον μαμμωνά -τον θεό του χρήματος) αγωνίες. Όπως αυτές που τέθηκαν σχετικά με το ποιοί θα πρέπει να κονομάνε περισσότερα, οι τράπεζες ή οι πολιτικοί. Ή αλλιώς εκκλήσεις προς το τραπεζικό κεφάλαιο: "κάντε λίγο κράττει, ώστε να μην αδειάσετε μόνοι σας το βάζο με το γλυκό". Ή άλλου τύπου ιδεολογικές αναζητήσεις, σαν αυτές που εκφράστηκαν από τον Γάλλο Πρόεδρο Σαρκοζί: "δεν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον καπιταλισμό, αλλά πρέπει να δούμε τι είδους καπιταλισμό θέλουμε". Ή παρεμβάσεις των κορακιών τύπου Σόρος ....

με "οδηγίες" προς τις κυβερνήσεις: "περιορίστε τις δραστηριότητες των τραπεζών αλλά μην τις φορολογείτε".

Μέσα σε έναν τέτοιο συρφετό κινείται αυτές τις μέρες ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Και με δεδομένη την κερδοσκοπική επίθεση που γιγαντώνεται τον τελευταίο καιρό κατά της χώρας μας, μιλώντας χθες σε ένα από τα τραπέζια "προβληματισμού και ενημέρωσης" δήλωσε ότι υπάρχει επίθεση κατά της Ευρωζώνης για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους και για την επίθεση αυτή χρησιμοποιήθηκαν χώρες, όπως η Ελλάδα. Και σε ποιούς τα είπε; Σ' αυτούς που οργανώνουν και εκτελούν τις συγκεκριμένες επιθέσεις. Ευρωπαίους και μη.

Γιατί η Ευρώπη μας έχει ταράξει στο καρότο και μαστίγιο. Έχουμε καταντήσει μαργαρίτα που την μαδάνε κάτι καλόπαιδα στις Βρυξέλλες: Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα, δεν θα χρεοκοπήσει, θα χρεοκοπήσει, δεν θα χρεοκοπήσει.......

Χθες βγήκε ο Μπαρόζο, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και στήριξε την Ελληνική κυβέρνηση: «Είναι προφανές ότι οι οικονομικές πολιτικές δεν είναι μόνο εθνική υπόθεση, αλλά και ευρωπαϊκή», είπε. Και διαφαίνεται πλέον η περίπτωση γαλλογερμανικού σχεδίου βοήθειας - στήριξης της καταχρεομένης ελληνικής οικονομίας. Γιατί τώρα όμως;

Ίσως γιατί, αν και το σπρεντ ( το εμπεδώσαμε κι αυτό - η διαφορά επιτοκίου ή πόσο ακριβότερα πληρώνουμε το κοστούμι από τα δάνεια) χθες χτύπησε κόκκινο, φοβήθηκαν ότι υπάρχει περίπτωση να πουλήσουμε το χρέος σε κάτι παιδιά με σχιστά μάτια (Κινέζοι). Και ο φόβος τους είναι ότι ο κίτρινος δράκος δεν θα πάρει μόνο χρέη αλλά θα βάλει πόδι στην Ευρώπη από την Νοτιοανατολική πόρτα της.

Κι αυτό δεν τους αρέσει! Όχι επειδή νοιάζονται για την Ελλάδα, αλλά επειδή φοβούνται ότι θα ξεφύγουν από τον έλεγχό τους οι μπίζνες.

Γιατί το χαρτί Κίνα, που έπαιξε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης λίγο άγαρμπα, και οδήγησε σε εκτίναξη των επιτοκίων, μπορεί να οδηγήσει στην εκτόνωση των έντονων και προκλητικών πιέσεων αυτών που επιχειρούν να αρπάξουν ακόμη και τα ασημικά μας.

Καλώς νομίζουμε ότι κινείται ο Γιώργος στο Νταβός. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα του πάρουν το πορτοφόλι απ' την τσέπη. Και ας προσπαθήσει να μην περιγράφει με τόση γλαφυρότητα το χτύπημα της διαφθοράς και της σπατάλης με τις μειώσεις αποδοχών γιατί μπορεί να τον πιστέψουν οι αρχιδιεφθαρμένοι που τον ακούνε.

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: