ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.10

Μιχάλης Παπακωνσταντίνου: Ένας ευπατρίδης της πολιτικής ζωής



Θερμά συλληπητήρια προς την οικογένεια του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 91 ετών, απέστειλε ο πρωθυπουργός.
"Ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου υπηρέτησε για περισσότερο από τρεις δεκαετίες την πολιτική ζωή του τόπου, με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Πρωταγωνίστησε σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα, που καθόρισαν τις πολιτικές εξελίξεις και τη δημόσια ζωή. Προσέφερε πλούσιο έργο απ’ όποια θέση κι αν υπηρέτησε την Πατρίδα. Η ευγένειά του χαρακτήριζε πάντα την προσωπική και πολιτική του στάση", τονίζει στη δήλωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Ένας ευπατρίδης της πολιτικής ζωής, ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, έφυγε από κοντά μας. Θα μένει, όμως, για πάντα ζωντανή στη μνήμη όλων των Ελλήνων η προσφορά του στο δημόσιο βίο και την Πατρίδα μας». Αυτό δήλωσε σήμερα με ανακοίνωσή του ο βουλευτής της Ν.Δ., Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή το θάνατο του Έλληνα πολιτικού.
"Ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου υπηρέτησε, από κυβερνητικές θέσεις, καίριους τομείς της πολιτικής, όπως η Εθνική Άμυνα, η Βιομηχανία, η Δικαιοσύνη και η Εξωτερική πολιτική. Συνέγραψε ιστορικά και πολιτικά βιβλία, που προσθέτουν γνώση και εμπειρία στη διαχείριση κρίσιμων υποθέσεων του Τόπου", είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Ν.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ FP:
Απεβίωσε ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου


Δεν υπάρχουν σχόλια: