ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.1.10

ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .. ΜΜΕ ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ



















Γραφει ο Αντιμαχος

Σε μεγαλοπρεπές ναυάγιο εξελίσσεται η πρόθεση της κυβέρνησης να αποδώσει την ιθαγένεια στους οικονομικούς μετανάστες της χώρας μας, αλλά και έχει προκαλέσει σύγχυση στους φανάτικ του κυβερνώντος κόμματος το ποσοστό των διαφωνούντων για το νομοσχέδιο αφού εμπεριέχεται μέσα σε αυτό και οπαδοί του ΠΑΣΟΚ.
Η κατακραυγή της κοινωνίας σε ποσοστά άνω του 70% αποτυπώθηκε στις δημοσκοπήσεις των κυριακάτικων εφημερίδων δηλώνοντας έτσι με τον πιο απερίφραστο τρόπο την εναντίωση των πολιτών στα απεργάζοντα ? σχέδια κατά τους θεωρητικούς των συνωμοσιών, και κατά άλλους στις άκαιρες και ανέτοιμες για την Ελληνική κοινωνία "προοδευτικές" ανατρεπτικές σοσιαλιστικές ανατροπές.
Όπως και να έχει το θέμα είναι ότι η ελληνική κοινωνία δεν δέχεται την "εύκολη" παραχώρηση της ιθαγένειας στους μετοικούν τες την "Ιερουσαλήμ".
Ο λόγος του μηρυκασμός , του εξαντλημένου κατά την προσωπική μου άποψη θέματος είναι για την πολλοστή βέβαια διαπίστωση του ρόλου των Ελληνικών ΜΜΕ και του Τύπου στα τεκταινόμενα και ιδιαίτερα σε θέματα τα οποία ...κακά τα ψέματα.... αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές των Ελλήνων πολιτών.

Η σχέση της τέταρτης εξουσίας με την εξουσία αποτελεί το ιδιότυπο στην Ελληνική πραγματικότητα
Έτσι ήταν επόμενο και στο θέμα "ιθαγένεια" όπως και σε όλα τα θέματα τα οποία η εξουσία "επιθυμεί" να επιφέρει τις προσδοκώμενες μεταρρυθμίσεις της ... ο συμμαχικός της κυβέρνησης Τύπος ανέλαβε δράση αποδοκιμάζοντας τους "συντηρητικούς" αντιρρησίες ψέλνοντας με τους αργυρώνητους κονδυλοφόρους τους το γνωστό τροπάριο των επάρατων χαρακτηρισμών προκειμένου αναστρέψουν την φυσική ροπή των συνειδήσεων της ελληνικής κοινωνίας.
Ακροδεξιά στοιχεία , φασισταριά, κρυφορατσιστές, διακατέχοντες με φοβικά και συνωμοσιολογικά σύνδρομα, τροχοπεδιστές και υπονομευτές της προόδου και της ομαλότητας, εραστές της Δαρβινικής εκκαθάρισης,..... και άλλα τινά κοσμητικά ,στολίζουν όσους εκφέρουν αντίθετες απόψεις.
Αλήθεια!!!! .... μετά τις δημοσκοπήσεις τι μπορούν να πουν οι "πνευματικοί πατέρες" για τους ανομολόγητους χαρακτηρισμούς που προσέδωσαν στα "πνευματικά τους τέκνα" ??
"Γαργάρα" ...κατά το κοινός λεγόμενο.
Τα ΜΜΕ και ο Τύπος
έχουν θέσει τον θεμέλιο λίθο στην δημιουργία του ελληνικού κράτους Λεβιάθαν. Δυστυχώς!
ΑΥΤΟΙ!
συγκυβερνούν με την εκάστοτε κυβέρνηση και όχι η "διαβούλευση" των πολιτών όπως θέλει να διατείνεται ο Πρωθυπουργός με την κυβέρνηση του. Κάπως έτσι δεν ήταν και το "σύστημα Ρουσόπουλου"? η γνωστή πεπατημένη χωρίς την δημόσια διαβούλευση "οπεν γκαβ", .....γιατί να αποτελέσει την εξαίρεση η παρούσα κυβέρνηση?
Άλλωστε στην χώρα έρμαιο θα ήταν περίεργο τα "κατευθυντήρια κανάλια" της κοινής γνώμης
να μην υπονομεύουν το δικαίωμα της κοινωνίας να ορίζει την τύχη της με γνώμονα την "πατριωτική" ή "εθνική της έξαρση".
Αφού δεν πέρασε το "βάφτισμα" , και στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων εμπεριέχονται και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ...και βέβαια οπαδοί του κόμματος .... επιστρατεύθηκαν ικέτες προκειμένου αποδώσουν την έξαρση δυσφορίας του "πατριωτικού" ΠΑΣΟΚ στην παραπλάνηση
....και μάλιστα από τον "κολοτούμπα" Καρατζαφέρ.
Είναι τουλάχιστον εγωιστικό να έχουν το προνόμιο του "πατριώτη" μόνο οι "άκρα δεξιοί". Λίγο σεβασμό ρε λεβέντες και σε μας !
Επιχειρηματολογούν οι έλλογοι προσκείμενοι των προθέσεων της κυβέρνησης για την "διαφωνία"
....."Αρκεί η διαφωνία να μην έχει ιδεολογικό υπόβαθρο ή κίνητρο" .....
λένε!. και συνεχίζουν για να την "στρογγυλέψουν" ...."Η διαφωνία επί τις διαδικασίας οδηγεί σε αντιπροτάσεις επί της διαδικασίας μέχρι να φτάσουμε στο κοινό αποτέλεσμα
" .....
Δεκτό! Αφού λοιπόν το πλέον του 70% της ελληνικής κοινωνίας ΔΕΝ αποδέχεται την ουσία του νομοσχεδίου και αφού είναι αδύνατον σε τέτοιο ποσοστό να του αποδοθεί το "ιδεολογικό υπόβαθρο ή κίνητρο"..τότε πως μπορούμε να οδηγηθούμε σε "αντιπροτάσεις επί της διαδικασίας" για να ευοδωθεί το "κοινό αποτέλεσμα"?
Η εμμονή της κυβέρνησης για την παροχή ιθαγένειας μόνο ερωτηματικά μπορεί να δημιουργεί όταν μάλιστα η αντιπρόταση είναι να δοθεί η υπηκοότητα στους οικονομικούς μετανάστες της χώρας μας.

ιθαγένεια
= η ιδιότητα που έχει ένα άτομο να ανήκει στο λαό ενός ορισμένου κράτους ή ο θεσμός που συνδέει το άτομο με το κράτος
υπηκοότητα= ο νομικός δεσμός που συνδέει ορισμένο πρόσωπο με ορισμένο κράτος έτσι ώστε το πρόσωπο να θεωρείται του συνόλου λαός που υποστασιοποιει το κράτος

Γιατί τόση πρεμούρα να δοθεί η "ιδιότητα" και όχι "νομικός δεσμός" του μετανάστη με το κράτος?


ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: