ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.10

Αμάρτησα για.. την ανιψιά μου



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη



Είναι λογικό, κάποιος φορές, που πληροφορήσαι για κάτι τόσο προκλητικό να μην το πιστεύεις και να αμφιβάλλεις. Η παρακάτω είδηση όμως είναι μια μαύρη, για το Πασοκικό Ευαγγέλιον, αλήθεια..
Η Υπουργός Οικονομίας, κ. Κατσέλη, στο Υπουργείο που ηγείται, προφανώς αδιαφορώντας για την εντύπωση που θα προκαλέσει μία τέτοια κίνηση, προσέλαβε ως Διευθύντρια Διεθνών και Επενδυτικών Σχέσεων την ανιψιά της, Σάντρα Μανιουδάκη, κόρη της αδελφής της Νόρας. Μοιάζει να μην διδάχθηκε η Υπουργός από τον βίο των πρότερων και μάλλον δεν την απασχολεί η συμβολή της στην συνέχιση της απαξίωσης του πολιτικού κόσμου.
Αν και σε τέτοιες περιπτώσεις, το γεγονός και μόνο αποτελεί είδηση και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του δυτικού πολιτισμού -που ποτέ δεν ανήκαμε- η εμπλεκόμενη Υπουργός θα παραιτούνταν την ίδια μέρα, δεν θα σταθώ μόνο σ΄αυτή κάθ' αυτή τη σχέση. Είναι πιο προκλητική η μη σχετικότητα και η έλλειψη εμπειρίας της αγαπημένης ανιψιάς με το αντικείμενο που της ανατέθηκε. Δηλώνει διαφημίστρια και κατέχει ένα πτυχίο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ένα Diploma σε Μαρκετινγκ. Η δε εμπειρία της, περιορίζεται μόνο στο χώρο του ελαιολάδου. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό της: , και εδώ: , την συμμετοχή της κ. Μανιουδάκη σε κρητική επιτροπή για την απονομή βραβείων Marketing, που είναι και η μόνη αναφορά του ονόματός της στο διαδίκτυο. Ψέμματα! Την πήρε μαζί της στο επίσημο ταξίδι της στην Αμερική η θεία Υπουργός και εμφανίζεται και αυτό όταν googlάρεις.. Ευκαιρία για ταξιδάκι στο "Big Apple"..
Δεν θα σου περιγράψω, τώρα και εδώ, την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Την ξέρεις ή, πιο σωστά, την βιώνεις. Δεν θα σου υπενθυμίσω την αναγκαιότητα στελέχωσης του Δημοσίου από Άξιους και δεν θα φρεσκάρω τη μνήμη σου με τις διακηρύξεις του νυν Πρωθυπουργού για "αξιοκρατία παντού". Εξάλλου, παραδέξου ότι ποτέ δεν τον πίστεψες.
Θα απευθυνθώ στην Υπουργό και θα της ζητήσω να μην ευνοήσει την οικογένεια Τσάκου σε ναυτιλιακά θέματα, γιατί γνωρίζω ότι στο σπίτι της οικογένειας Τσάκου στα Καρδάμηλα της Χίου, η Μαρία Τσάκου φιλοξενεί συχνά δύο φιλικά της ζευγάρια: την κόρη της Νόρας Κατσέλη με το σύζυγό της Λευτέρη Πλατανιτσιώτη και τη δημοσιογράφο, Ντέμη Καραγιάννη, με το σύζυγό της ... ρίξτε μια ματιά εδώ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: