ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.10

Τα ελικόπτερα στον Όλυμπο και τα αγριόγιδα που "αυτοκτονούν" ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ" ΑΙΣΧΟΣ.!!!!!





Δείτε τις φωτογραφίες και μετά κλικάρετε στο Πράσινο Χαμομηλάκι
Κρατείστε την ψυχραιμία σας!!!

Και εμείς αφιερώνουμε, εκτός από τον ΤΟΠΟ και το Πράσινο Χαμομηλάκι, στο δασολόγο +Γιώργο Ντούρο, πρώην δασάρχη Πάρνηθας και Δ/ντή της Δ/σης Δασών, που γέμισε με αγριελιές το Ποικίλο Όρος, έγραψε άρθρα για το βουνό, συμμετείχε στην ημερίδα του Ομίλου για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό στην Πετρούπολη "Το Ποικίλο".
Ο +Γιώργος Ντούρος λόγω της θέσης του έγραφε και με το ψευδώνυμο "Κώστας Κλωνάρας" σε οικολογικά περιοδικά όπως στη ΝΕΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ κ.ά.
Υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του Γιάννη Σχίζα, του Σάκη Κουρουζίδη κ.ά. Κείμενα του +Γιώργου Ντούρου έχουν συγκεντρωθεί και πρόκειται να εκδοθούν σε βιβλίο από την ΕΥΩΝΥΜΟ Οικολογική Βιβλιοθήκη. Δύο από τα άρθρα του +Γεώργιου Ντούρου για το Ποικίλο Όρος και για το πως εμφανίζονται οι "ιδιοκτησίες" στα δάση, τα στείλαμε από το αρχείο μας στην ΕΥΩΝΥΜΟ και θα συμπεριληφθούν στο υπό έκδοση βιβλίο.
ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ" - ΣΤΟ BLOG OIKONIKHPRAGMATIKOTHTA.
----------------
Ο φίλος μας ο Γιάννης Βέλλης μας είπε ότι τα ίδια γίνονται και στην Ήπειρο... Κλικάρετε ΕΔΩ για να δείτε τη σχετική ανάρτηση από το blog των Οικολόγων Πράσινων Ιωαννίνων. ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΥΜΟΥΣ.
xpolis

Δεν υπάρχουν σχόλια: