ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.10

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΙΑΡΤΗ???? ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ??

Ο ΝΤΑΒΕΛΗΣ ΣΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

Μέγάλη πολιτική "καραμπόλα" στην κυβέρνηση καταλληλότερου είχε προκαλέσει η αποκάλυψη της συμμορίας που διέπραξε τη μεγάλη ληστεία στη χρηματαποστολή του καζίνο Μον Παρνές, τον Σεπτέμβριο του 2006 , με λεία πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό , ο φερόμενος ως εγκέφαλος Α. ΛΙΑΡΤΗΣ ...της μεγάλης αυτής ληστείας, ήταν και στενός συνεργάτης του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ηλία Καλιώρα.

Τον τεχνοκράτη Καλιώρα τον έφαγε το σκοτάδι και έτσι ο "καθηγητής" Αλογοσκούφης άδραξε την ευκαιρία και προσεταιρίστηκε τις οικονομικές μελέτες και τα οικονομικά προγράμματα που είχε εκπονήσει ο Καλιώρας για λογαριασμό της ΝΔούλας ,....αλλά έβαλε την δική του σάλτσα με αποτέλεσμα τα σημερινά μας χάλια στα δημοσιονομικά.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ.....

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΛΙΑΡΤΗΣ????

ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΤΡΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ...... ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.....

ΤΟΥΣ ..ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ....

ΤΥΧΕΡΕ ΛΙΑΡΤΗ....ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΣ ΤΩΡΑ??????

Δεν υπάρχουν σχόλια: