ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.10

Ο ανώριμος, μερικές φορές, ευθύνεται το ίδιο με τον κακό - Μια άλλη άποψη για την τροπολογία

Δύσκολοι οι καιροί για πρίγκιπες, λέει η ρήση. Αλλά και για υπουργούς, θα λέγαμε εμείς.

Η εποχή που μπορούσαν να δίνουν ένα προσχέδιο νόμου σε δημοσίευση, και ανάλογα με τις αντιδράσεις να το καταθέτουν ή να το αποσύρουν μάλλον θα πρέπει να συνειδητοποιηθεί από τους κυβερνώντες πως πέρασε ανεπιστρεπτί.

Βρισκόμαστε στην χρονική περίοδο που απαιτούνται πρωτοβουλίες και καταθέσεις τεκμηριωμένων νομοθετικών προτάσεων.

Είναι αδιανόητο να παρατηρούνται παλινωδίες όπως αυτή με την απόσυρση της τροπολογίας για τις γονικές παροχές. Γιατί η επίδειξη ευαισθησίας της κυβέρνησης σε σχέση με τον τρόπο κατάθεσης (ένταξη "νύχτα" σε άσχετο νομοσχέδιο για τα δάση) δεν μπορεί να ζυγίζει περισσότερο από τον άμεσο και κατεπείγοντα χαρακτήρα της επιδίωξής της.

Κι αυτό αποδεικνύεται με τις μεταβιβάσεις που πραγματοποιούνται όλες αυτές τις μέρες, για να αποφύγουν οι ιδιοκτήτες μεγάλων ακίνητων περουσιών την φορολόγηση, ενώ οι αρμόδιοι αναλώνονται να ετοιμάζουν το ξεχωριστό σχέδιο νόμου.

Και βέβαια δεν κρίνονται οι προθέσεις

"ως προς τη ρύθμιση για τις γονικές παροχές η κυβέρνηση επιχείρησε να αντιμετωπίσει το φαινόμενο μαζικής μεταβίβασης μεγάλης ακίνητης περιουσίας που παρατηρήθηκε από τον Δεκέμβριο σε επιλεγμένες περιοχές κυρίως της Αθήνας",

αλλά το αποτέλεσμα.

Και είναι γνωστό και κατανοητό ότι η Νέα Δημοκρατία ευθύνεται για την κατάργηση της προοδευτικής φορολόγησης στη μεγάλη ακίνητη περιουσία, πράξη που ουσιαστικά ανάγκασε τους κατόχους μικρής ακίνητης περιούσιας να επιδοτούν τους κατόχους μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

Αλλά τί πρόκειται να κερδίσεις ως κράτος αν με τις καθυστερήσεις και παλινωδίες σου - αντικειμενικά - βρίσκεσαι στον ίδιο παρονομαστή;

Σημείωση: Άλλο πράγμα βέβαια η αύξηση των εμμέσων φόρων σε τσιγάρα - ποτά. Πότε θα πάψει επιτέλους να τιμωρείται και οικονομικά ο καπνιστής και ο πότης. Αυτές οι δύο κατηγορίες ρίξανε έξω το καράβι; Εντάξει!!! Πίνουν και καπνίζουν! Δεν κλέβουν, ούτε φοροδιαφεύγουν περισσότερο από τους άλλους.

Επειδή αυτοί δεν μπορούν να πάρουν το μπουκάλι και το πακέτο και να το πάνε στην Κύπρο και την Βουλγαρία;

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: