ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.1.10

Mη μου πουλάς εμένα ιδεολογία Αντώνη….



Γράφει η Vicky Zar


Τα ’μαθές Αντώνη….; Η Ελλαδίτσα γέρασε ,σκέβρωσε κι αυτή σαν τη γριούλα που μένει στην απέναντι πολυκατοικία κοιτάει μόνο χαμηλά γιατί δε θέλει να την αγγίξουν τα αδιάκριτα βλέμματα…. Σταμάτησε να περιμένει θαύματα ,παραιτήθηκε γιατί κουράστηκε να προσπαθεί να αγγίξει τη σκιά της .Αρρώστησε ακούγοντας να τις τάζουν όνειρα κι έμεινε γυμνή γιατί τα ακριβά ρούχα που της πήρανε ήταν σκισμένα, πνίγηκε στο <<θα>> και στο <<μπορεί>>…. Είναι αργά για να της πουλήσεις σωτηρία….

Ξέρω πως θέλεις να τη βοηθήσεις να διασχίσει το δρόμο αλλά δε θέλει ,τον πέρασε πολλές φορές και το απέναντι την τρομάζει… Κλείστηκε σπίτι της και το μόνο που μπορεί πλέον είναι να κοιτάζει από το παράθυρο οχυρωμένη στη μιζέρια που διάλεξε. Απλός θεατής και σκληρός κριτής σε όλους αυτούς που έβλεπε όλα τα χρόνια να παίζουν σκάκι στην πλάτη της… Κι όταν της είπαν ότι πτώχευσε ενώ το αγνοούσε τους κοιτούσε με απορία ζητώντας δανεικό τσιγάρο… Άργησες να έρθεις παρακολουθεί τη ζωή της σε reality ,περιμένει να της σβήσουν τα χρέη και να βρει το άλλο μισό για το γιο της που τον απέρριψε ο Θεοφάνους για τραγουδιστή… Μην επιμένεις Αντώνη , τώρα πια αυτή λάτρεψε το στρουθοκαμηλισμό που τόσο πολύ κοπιάσατε να της διδάξετε ….

Τι μου έγραψες …;Εσύ θα μπορούσες να την αγαπήσεις, να την απεγκλωβίσεις από το αδιέξοδο….; Μη με κάνεις να γελάω ήρθες κι εσύ να συνεχίσεις το σκάκι ,να πειραματιστείς σε αμφιβόλου ποιότητας θεραπείες και μετά να μετανοήσεις για τις προσδοκίες που δεν μπόρεσες να αναστήσεις ….Πες ότι της ότι θες , δημιούργησε εχθρούς και συμμαχίες ,βοήθησε την μόνο κάνε μου μια χάρη ….ΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΕΜΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗ……!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Vicky, φοβάμαι ότι είσαι ένα εξαιρετικά μπερδεμένο άτομο (στρουθοκαμηλισμός - πουλάς ιδεολογία - θεραπείες κλπ).
Εάν έχεις μέσα σου θυμό, απόγνωση ή ουτοπικές φαντασιώσεις δεν σου φταίει κανένας Αντώνης.
Ζούμε σε πονηρές (επικοινωνιακά) εποχές που είναι σκόπιμο να κτίζει κανείς πρώτα από όλα γερά θεμέλια, πριν αρχίσει να βγάζει υστερικές κραυγές.
Καλή χρονιά.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑ θεωρεί πως κάθε αναφορά σε πατρίδα, πατριωτισμό και έθνος είναι συντηρητική, δεξιά και, σχεδόν, φασιστική πολιτική. Επειδή η ορθή αντιμετώπιση ανάλογων κινδύνων και στον τόπο μας έχει ανάγκη από τέτοιες επισημάνσεις και επειδή η πρόληψη είναι η αρίστη μέθοδος, κάνω έκκληση στους υπεύθυνους πολιτικούς, κρατικούς, δημοτικούς φορείς και στα κέντρα αποφάσεων να σπεύσουν να προλάβουν κάθε ενέργεια, κίνηση, συνωμοσία που σκοπεύει στην πατριωτική και εθνική έξαρση που μπορεί στα ξαφνικά να μας προκύψει.

Έτσι, καλό θα είναι να απαλειφθούν από τα σχολικά βιβλία όλα τα ποιήματα, τα διηγήματα και τα δοκίμια που αναφέρουν με θετικούς χαρακτηρισμούς τις έννοιες «πατρίδα» και «έθνος».
Έτσι θα χρειαστεί να σβήσουν από τους «Πέρσες» του Αισχύλου οι στίχοι από τον παιάνα της Σαλαμίνας «Ίτε παίδες Ελλήνων, ελευθερούτε πατρίδα... κτλ.». Η μελέτη τέτοιων φανατικών ιδεοληψιών είναι δυνατόν να οδηγήσει τους ανώριμους μαθητές σε τίποτε κουτουράδες, και να θολώσει το μυαλό τους και να αρρωστήσουν από την ασθένεια του πατριωτισμού.
Πρέπει ευθύς να αφαιρεθούν από τα σχολικά εγχειρίδια όλες οι αναφορές που υπάρχουν στο έργο του Σολωμού και ιδίως στον πατριδοκαπηλικό «Ύμνον εις την Ελευθερίαν» στις έννοιες Πατρίδα και Έθνος. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει πάραυτα ο Ζακύνθιος ποιητής να μην προσφωνείται Εθνικός. Αν δεν γίνεται αλλιώς, να καταχωνιαστεί η «Ιστορία του ελληνικού έθνους» του Παπαρρηγόπουλου, καλό θα είναι να καεί.
Οπωσδήποτε όμως θα πρέπει να καεί και, μάλιστα δημοσίως, το φασιστικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα «Για την Πατρίδα». Να εξοβελιστούν τα δεκατετράστιχα του Παλαμά «Πατρίδες», εκτός αν τον παμπόνηρο αυτόν γέροντα τον σώσει η κραυγή του Γύφτου του «Γιούχα και πάλι γιούχα των πατρίδων».
ΟΙ ΚΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ σε βιβλία και άρθρα τους χαρακτηρίζουν φασίστες τον Ελύτη, τον Εγγονόπουλο και τον Εμπειρίκο γιατί μιλούν για πατρίδα και ελληνική γλώσσα και εθνικιστή τον Σεφέρη!
Επειδή όμως η λέξη έθνος, αυτή η βόμβα στα θεμέλια του Λαού, υπάρχει, δυστυχώς, στο πρώτο άρθρο του Συντάγματος θα πρέπει, νομίζω, να προβλεφθεί η εξάλειψή του κατά την προσεχή αναθεώρηση του θεμελιώδους Νόμου της Πολιτείας.
Εντός σύντομης προθεσμίας πρέπει να αλλάξουν όνομα η ποδοσφαιρική ομάδα «Εθνικός», το «Εθνικό Θέατρο», η εφημερίδα «Έθνος», το «Πατριωτικό Ίδρυμα», το «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών», το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και το υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Εθνική Λυρική Σκηνή και για να προληφθούν παγκόσμια δεινά ο «Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών»!

Ε ΡΕ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΟΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Ioannis είπε...

Βίκυ έχεις δίκιο, ή τοποθέτησή σου λίγο ποιητική, άλλά άδολη καί πικραμένη. Ετσι είμαστε όλοι μας.
Δέν ζητάμε ύστερικές κραυγές απο κανένα δημαγωγό, άντιθέτως, μέ μιά πρωτόγνωρη διαδικασία σέ ποιότητα αλλά καί άποτελεσματικότητα, έκλέξαμε άρχηγό στή ΝΔ τόν Σαμαρά κόντρα σ' όλο τό γνωστό κατεστημένο πού λυσσαλέα προωθούσε τή Μητσοτάκη. Εμείς ξέραμε πολύ καλά τί κάναμε ίδίως μετά τίς έκλογές πού ό Καραμανλής μάς παρέδωσε ώς σφαχτά στόν ΓΑΠ. Κι άν θέλεις νά μάθεις δέν είχαμε καί καμιά σχέση μέ τή ΝΔ. Εχουμε όμως σχέση μέ λαϊκές πρωτοβουλίες άγνές όχι ύστερόβουλες τού στρατού τής άριστεράς. Είμαστε Έλληνες πατριώτες. Ο Σαμαράς δέν φαίνεται νά θέλει νά καταλάβει τήν έπαναστατική αύτή διαδικασία λαϊκής πρωτοβουλίας όπως έξελίχθηκε. Οί κινήσεις του καί οί δηλώσεις του μετά τήν έκλογή δέν είναι ίδιες μέ τίς πρό τής έκλογής.
Αντί νά στηριχθεί πάνω μας μάς ζητάει συγκεκαλυμένα νά στηριχθούμε πάνω του. Προτείνει δέ ίδεολογική πλατφόρμα, συναίνεση, άνοχή καί συνέχιση τού Καραμανλισμού. Συνδιαλέγεται ''έποικοδομητικά'' γιά τό πασοκ, μέ τό πασοκ, καί τηρεί μιά στάση άναμονής έν όψει τού συνεδρίου, δηλαδά μάς τάζει έλπίδα όπως άλλωστε τό έλεγε έξ αρχής. Ομως έμείς τόν έκλέξαμε άμεσα, γιά άμεσες λύσεις. Τόν έκλέξαμε γιά νά κάνει αύτά πού θέλουμε έμείς κι όχι αύτά πού ένδεχομένως πιστεύει, ή τού λένε άλλοι. Εμείς λοιπόν δέν θέλουμε λαθρομενάστες στή χώρα μας, δέν χαρίζουμε ίθαγένειες, δέν αποδεχόμαστε τή σύνθετη όνομασία γιά τά σκόπια, δέν θέλουμε τήν τουρκία πού άρπάζει κλέβει βιάζει καί σφάζει στήν Ε.Ε. δέν θέλουμε προξενείο τούρκικο στή Θράκη μας, δέν ύπάρχουν τούρκοι στή Θράκη μας παρά μόνο Έλληνες, δέν θέλουμε βίαιη άνατροπή τής άληθινής μας ίστορίας καί άντικατάστασης της μέ ψεύτικη, δέν θέλουμε μαραζωμένους καί θλιμένους γέρους, δέν θέλουμε πρεζωμένη νεολαία, δέν θέλουμε νά άντικατασταθούν τά Έλληνόπουλα μέ λαθρομεταναστάπουλα θέλουμε άπαγόρευση τών έκτρώσεων καί σπίτια δωρεάν στά νέα ζευγάρια κι όχι στήν κούνεβα, δέν θέλουμε νά μάς έπιβάλλουν μέ τό ζόρι ώς συμπολίτες τήν πραμάτεια τών δουλεμπόρων, γιατί έτσι τούς βλέπουν κι έτσι τούς χρησιμοποιούν,τελεία καί παύλα.
Κι άν χρειαστούμε έργατικό δυναμικό νά κάνουμε διακρατική συμφωνία καί νά πάρουμε όσους χρειαζόμαστε μέ χαρτιά όχι κατά προφορική δήλωσή τους, από όπου έμείς θέλουμε, συγκεκριμένες έπιλογές όχι νά έχουμε στήν Έλλάδα μας 4.000.000 μουσουλμάνους κι ένα έκατομύριο όπλα στά χέρια τους.
Τά διάβασες Αντώνη Σαμαρά, δώσε μας συγκεκριμένες άπαντήσεις διότι δέν θέλουμε καί κάτι άλλο τό τελευταίο: Δέν θέλουμε νά μάς λένε οί πολιτικοί τί θά κάνουμε, άλλά νά τούς λέμε έμείς τί θά κάνουν, έτσι έφαρμόζεται ή λαϊκή κυριαρχία, αλλά καί διότι δέν σάς έμπιστευόμαστε, σάς πιέζουμε δέ μ' αύτό τόν τρόπο γιά νά πάψετε νά άκούτε ξένα κέντρα άποφάσεων. Τί στό καλό πιά, δέν έχει ίσοπεδωθεί όλη ή Γή, ύπάρχει κι ό Τσάβες, ή Κούβα μέ τόν περίφημο λαό της πού κάνει τή φτώχεια του εύκαιρία, ύπάρχει κι ή Αργεντινή πού ξεπέρασε τή φοβερή κρίση της, υπάρχουν κι άλλοι, άφήστε πιά αύτό τό παραμύθι τής παγκοσμιοποίησης πού βολεύει άλλους.