ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.10

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ

ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

...όπως καταγγέλει ο Δημ/κός Σύμβουλος Γιάννης Καρδαράς
Έχω εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΔΕΚΕΠΑΠ (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Ένταξης Περίθαλψης Αλλοδαπών Πειραιά) με αναπληρωτή τον επίσης Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικόλαο Λεγάκη με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά και η συμμετοχή μου σε μία Δημοτική Επιχείρηση έγινε, παρά τις έντονες επιφυλάξεις μου, εξαιτίας της Κοινωνικής Αποστολής της, δηλαδή τους μετανάστες.


1. Στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. η οποία έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο 2009, έθεσα στον Πρόεδρο κ. Εμμ. Χρυσοφάκη και στα υπόλοιπα μέλη την αναγκαιότητα α) της εξεύρεσης χώρου όπου θα στεγαστεί η Δημοτική Εταιρεία, εντός βεβαίως των ήδη υπαρχόντων κτιρίων ( είτε ιδιόκτητων π.χ. ΠΥΡΓΟΣ στο λιμάνι είτε ήδη μισθωμένων) του Δήμου Πειραιά προς αποφυγήν πρόσθετων δαπανών και β) της στελέχωσης της Δημοτικής Επιχείρησης, αρχής γενομένης από έναν Οικονομικό Υπεύθυνο και έναν υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη. Επένδυσα την παραπάνω άποψή μου υποστηρίζοντας ότι ο Δήμος Πειραιά με τόσες προβληματικές εταιρείες (π.χ. στη ΔΕΠΑΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι 6 μήνες) δεν χρειαζόταν να συστήσει άλλη επιχείρηση με δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη για τον καταχρεωμένο Δήμο μας.



Η λογική της πρότασής μου ήταν πρώτα να «στηθεί στα πόδια της» η Δημοτική Επιχείρηση αποκτώντας γραφεία και Ιατρείο για να προσφέρει πρώτες ιατρικές βοήθειες σε μετανάστες αδιακρίτως, να κάνει το πλάνο της και εν συνεχεία, αφού ανεύρει προγράμματα για χρηματοδοτήσεις από την Ε.Ε. αλλά και από την Ελλάδα, να ζητήσει μέσω Α.Σ.Ε.Π. το προσωπικό που χρειάζεται για να λειτουργήσει.

2. Αντί για τα παραπάνω το Δ.Σ. αποφάσισε με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες προσλήψεις 4 Διευθυντών με μηνιαίες απολαβές 2.500 ευρώ μείον τις νόμιμες κρατήσεις και μιας υπαλλήλου για ανάθεση έργου εκπαιδευτικού σχεδιασμού, έστω και με το καθεστώς της σύμβασης έργου για
100 ώρες μηνιαίως ή 4 ώρες ημερησίως (!!!) αντί μηνιαίας αμοιβής 2.500 ευρώ μείον τις νόμιμες κρατήσεις και έπεται συνέχεια. Βέβαια οι προσλήψεις αυτές είναι για ορισμένο χρόνο αλλά όλοι γνωρίζουμε τη «φάμπρικα» των προσλήψεων για λίγο χρόνο και την εν συνεχεία «ομηρία» των εργαζομένων.

3. Η επιχείρηση στεγάζεται, έστω και προσωρινά, σε έναν χώρο επιφανείας 10 τμ περίπου στον 4ο όροφο του κτιρίου της οδού Ευριπίδου όπισθεν του Πολυκαταστήματος τέως ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, και διαθέτει 2 γραφεία και 5 καρέκλες!!!

4. Το Ιατρείο για τους μετανάστες, το οποίο έχει επιλεγεί, είναι ένα
αυθαίρετο ΠΡΟΚΑΤ δίπλα στον Αγ. Σπυρίδωνα στο πεζοδρόμιο του ΤΙΝΑΝΕΙΟΥ ΚΗΠΟΥ επιφανείας 10 έως 15 τμ ΔΗΛΑΔΗ ένα περίπτερο που είχε στηθεί εδώ και πολλά χρόνια και χρησιμοποιήθηκε στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ για διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων.

5. Και ο χορός των προεκλογικών προσλήψεων συνεχίζεται με έναν Ιατρό Παθολόγο, έναν νοσηλευτή, μία καθαρίστρια, δύο Υπαλλήλους μέχρι τον αριθμό των 29 έως 30 υπαλλήλων.

6. Πέραν του ότι
οι προσλήψεις αυτές είναι κομματικές, αδιαφανείς και παράνομες εν όψει δημοτικών εκλογών δεν είναι δυνατόν σε περιόδους ανεργίας αφενός να μην δίνονται ίσες ευκαιρίες σε τόσους ανέργους και αφετέρου να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων των 700-800 ευρώ και των 2.500 ευρώ!!!

7. Όλα τα παραπάνω ετέθησαν υπ’ όψιν του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά στη συνεδρίαση της 25/1/2010 για να καταδείξουν:

α) την κομματοκρατία στη Δημόσια Διοίκηση

β) την ανευθυνότητα σε ότι έχει σχέση με τη Διαχείριση του δημόσιου χρήματος

γ) να δοθεί άλλο ένα παράδειγμα γιατί η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και

δ) ότι πρέπει να αλλάξει κάτι στον Πειραιά.

Να αλλάξουν οι χρεωκοπημένες πολιτικές.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ να αρχίσει να αντιδρά και να ανακυκλώνει την αντίδρασή του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟ "ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ"

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΡΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: