ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ......ΕΑΝ ΣΥΝΑΨΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ 6% ΑΠΟ 6.3%??

Η Κυβέρνηση 'βγαίνει' στις αγορές για να συνάψει το πρώτο της δάνειο μετά απο το καθ όλα αποτυχημένο αποτέλεσμα που κόμισε η Ελλάδα ...για τους γνωστούς λόγους....μετά την σύσκεψη των Ευρωπαίων εταίρων μας για το "Ελληνικό πρόβλημα"
Φανταστείτε να μας δώσουν ΔΑΝΕΙΟ οι αγορές με 6%!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ... ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΟΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ????

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ... ΓΑΠ & ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦ!!!

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.... ΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ "ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ" ΜΕΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.... Ή ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ... ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: