ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.10

Οι εικόνες μιλούν εύγλωττα για την κατάσταση των πεινασμένων της Ζιμπάμπουε! Πετσόκοψαν τον ελέφαντα! ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ!

Starving Zimbabweans grapple with each other as they set upon  the elephant to get meatΘεωρούμε ότι οι παρακάτω εικόνες είναι σοκαριστικές!
Για τους απλούς ανθρώπους του Δυτικού κόσμου είναι ένα λυπηρό θέαμα - ένας υπέροχος ελέφαντας πέθανε από γηρατειά. Αλλά για τους πεινασμένους της Ζιμπάμπουε, ήταν σαν θαύμα. Στο Gonarezhou, Εθνικό Πάρκο Ζώων, μέσα σε λίγα λεπτά από την ανακάλυψή του, εκατοντάδες κόσμου χρησιμοποιώντας μαχαίρια κατασκευασμένα από τσίγκινα δοχεία και τσεκούρια, άρχισαν να κόβουν το κρέας του έξι τόνων ζώου.


Fallen giant: The corpse of the bull elephant lies undisturbed  in deep scrubland in Gonarezhou National Park
Το πτώμα του ελέφαντα βρίσκεται ανενόχλητο σε θάμνους στο Gonarezhou Εθνικό Πάρκο
The desperate descend: Within minutes, starving villagers  arrive at the carcass
Μέσα σε λίγα λεπτά, πεινασμένοι χωρικοί φθάνουν στο σφάγιο

Απίστευτες σκηνές πάλης εκτυλίχθηκαν στη συνέχεια. Οι χωρικοί αγωνίστηκαν για να πάρουν κομμάτια σάρκας από το ζώο για να θρέψουν τις οικογένειές τους. Χρειάστηκε μόνο μια ώρα και 47 λεπτά για να μειωθεί ο ελέφαντας στο σκελετό. Κάθε μέρος χρησιμοποιήθηκε για τρόφιμα, ακόμα και τα αυτιά.
Τα οστά του 70 ετών ζώου ελήφθησαν για να βράστούν για σούπα και μέσα σε 24 ώρες δεν είχε απομείνει, τίποτα άλλο παρά μια αιματοβαμμένη λωρίδα στη γη.


Οι εικόνες είναι αναμφισβήτητα συγκλονιστικές. Αλλά ταυτόχρονα προβάλλουν τις τρομερές προσπάθειες για τους πολίτες της Ζιμπάμπουε για να επιβιώσουν.
Χθες, ο Ερυθρός Σταυρός προειδοποίησε ότι η κατάσταση στην πρώην βρετανική αποικία είναι «κρίσιμη» με 2.17εκατ. - το ένα τέταρτο του πληθυσμού - που απαιτούν επείγουσα επισιτιστική βοήθεια.

Battle begins: Soon, the villagers are fighting to get the  urgently-needed meat

elephant
Κοινό: Άνθρωποι συγκεντρωμένοι σε ένα λόφο, σε μικρή απόσταση για να παρακολουθήσουν τους άνδρες του χωριού που στρώθηκαν στη δουλειά

Η Emma Kundishora του Ερυθρού Σταυρού, είπε: «Σε ορισμένα μέρη της χώρας, η επισιτιστική κατάσταση είναι τόσο κακή που πολλοί από τους εθελοντές και το προσωπικό μας δεν έχει ξαναδεί ποτέ».
Οι συνθήκες αναμένεται να επιδεινωθούν περαιτέρω αυτό το έτος μετά την κατάρρευση της γεωργίας που προκαλούνται από βίαιες συλλήψεις του Προέδρου Μουγκάμπε.
Η βροχή έχει καταστρέψειί, επίσης, τις καλλιέργειες του καλαμποκιού. Οι σοδειές θα παράγουν μόνο 500.000 τόνους φέτος, λιγότερο από το ένα τρίτο της ποσότητας που απαιτείται για τη διατροφή του έθνους.
Ο Φωτογράφος David Καγκελάριος δήλωσε: «Αμέσως μετά την άφιξη ενός χωρικού που εντόπισε το πτώμα περνόντας με ένα ποδήλατο, μέσα σε 15 λεπτά εκατοντάδες άνθρωποι είχαν έρθει από όλες τις κατευθύνσεις.


Brutally effective: Nothing goes to waste, with the skin,  trunk and ears all removed

Starving Zimbabweans grapple with each other as they set upon  the elephant to get meat

Stripped: After less than two hours, only bones remain. Even  these will later be taken

Zimbabwean
Zimbabwean

Στη συνέχεια το κρέας είτε καταναλώθηκε αμέσως είτε το αποξήραναν και το αποθήκευσαν για να το φάνε αργότερα. Υπήρχαν γιορτές στα γύρω χωριά για τα επόμενες δύο νύχτες.
exypno

Δεν υπάρχουν σχόλια: