ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.10

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΙΛΑΜΕ?


Φίλοι Πειρατές & Κουρσάροι,
Δραττόμεθα της ευκαιρίας, εξ αιτίας του ατυχήματος που συνέβη σε άνδρες της "ομάδας ΔΙΑΣ" της ΕΛΑΣ http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=119082&cid=4, να επισημάνουμε, αυτά που οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί, αλλά ουδείς, σοβαρά ακόμη, ασχολείται & μεριμνά για την βελτιστοποίηση τους.
Πολύς λόγος & πλύση εγκεφάλων γίνεται εσχάτως για την εκπαίδευση των ενστόλων & όχι μόνον, της χώρας αυτής. Εξαγγέλουν δε ορισμένοι κοινές εκπαιδευτικές μεθόδους, σχολεία & ειδικότερα στοχοποιούν εκείνους των ειδικών επιχειρήσεων & δράσεων. Συμπεραίνουν δε & ορθώς ότι την αναβάθμιση της εκπαίδευσης οφείλουμε να την αναθέσουμε, αναμφίβολα, σε ειδικούς & μάλιστα επικροτούν που ανατέθηκε σε ¨εκείνους που αγάπησαν & τίμησαν την στολή που φόρεσαν", "σε αυτούς που άμισθα προσφέρουν τις γνώσεις & πλούσιες εμπειρίες τους" κ.ά ψυχομαλακτικά. Ουδείς όμως ομιλεί για το επίπεδο της παρεχόμενης ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ εκπαίδευσης. Και στο τελευταίο συμβάν, έλλειψη πρακτικής γνώσεις διαπιστώθηκε, καθώς οι αστυνομικοί είχαν εκπαιδευτεί με μικρότερου κυβισμού μηχανές. Σαν να εκπαιδεύεις skippers με πιρόγα και να τους αναθέσεις τη διακυβέρνηση παράκτιου ταχύπλοου. O καθείς αντιλαμβάνεται τα αποτελέσματα & τις συνέπειες.
Πριν όμως εξάγουμε συμπεράσματα & οδηγηθούμε σε λάθος εκτιμήσεις για το "τις πταίει", πώς να εξορθολογίσουμε την κατάσταση, τι εκπαιδευτικές μεταρυθμίσεις απαιτούνται & ποιοί ευθύνονται για την ελλειπέστατη πράγματι εκπαίδευση, καλόν είναι οι "επί παντός επιστητού σύμβουλοι" αφού ενδοσκοπίσουν εις τα της προέλευσης τους & πεισθούν για την αποτελεσματικότητα & εντέλεια τους, τότε & μόνον τότε να εξαγάγουν τεχνικές, μεθόδους & πρακτικές σε άλλα μετερίζια. Από πλευράς μας πάντως εκφράζουμε την συμπάθεια & ευχές για ταχεία ανάρρωση,στους άτυχους "συναδέλφους"
--
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

Δεν υπάρχουν σχόλια: