ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.3.10

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΘΕΛΕΙ Ο ΓΑΠ ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟ-ΠΟ

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΜΑΧΙΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ" τα λέει όλα...

MAXIMOS ASTYNOMIKOSΑλήθεια, πως θα σας φαινόταν, αν σε λίγους μήνες σας σταματούσε για «έλεγχο» αστυνομικό μπλόκο στην Εθνική Οδό και ένας ένστολος, που μιλούσε σπαστά ελληνικά, πιθανώς πακιστανικής καταγωγής, σας έκανε σκουπίδι, με διάφορες προφάσεις, ενώπιον της οικογένειάς σας; Το σενάριο αυτό ακούγεται πλέον πολύ πιθανό και μεθοδεύεται από την κυβέρνηση και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προσωπικά, με συγκεκριμένη στόχευση. Η απόλυτη εθνική και ηθική έκπτωση, με την υπογραφή των θιασωτών της παγκοσμιοποίησης!

Θα σας πω: όσο μεγαλύτερης ηλικίας είστε, τόσο πιο πολύ θα σας πειράξει το συμβάν. Φυσιολογικό είναι, καθώς οι αντιλήψεις σας για το τι είναι «κράτος», είναι εμπεδωμένες για τα καλά. Καλωσήρθατε στο «θαυμαστό», εθνομηδενιστικό, παρηκμασμένο και πολυπολιτισμικό κόσμο του ΠΑΣΟΚ!

UNITED COLORSΈρχεται νέος νόμος και μας «προετοιμάζουν», όπως και όλους τους ενστόλους, μέσω των φερεφώνων τους στην αστυνομία! Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΜΑΧΙΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ», την οποία εκδίδει ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Αστυνομικών Υπαλλήλων με μπόλικη κρατική διαφήμιση τις δύσκολες τούτες ημέρες, τα λέει όλα. Μας προετοιμάζει για τα «UNITED COLORS OF… GREEK POLICE», σημειώνοντας πως «έρχεται νέος νόμος» και θέτει το… μέγα ερώτημα: «Πως θα αντιδρούσε ο πολίτης αλλά και ο συνάδελφος αστυνομικός στη θέα του αλλοδαπού συναδέλφου του, ενός συναδέλφου που θα ήταν απόφοιτος της ίδια σχολής με εκείνον;». Συγγνώμη, αλλά ξέρει κάτι παραπάνω ο… Μάχιμος; Γιατί εμείς είχαμε μείνει στο θα προσλαμβάνεται πολιτικό προσωπικό στην ΕΛ.ΑΣ. για να κάνει το… μεταφραστή μεταξύ αστυνομικών και αλλοδαπών κακοποιών. Τώρα θα εισέρχονται και στις Ακαδημίες; Και με ποια κριτήρια;

Όσο για εκείνο το «δημιουργούμε ένα κοινό σημείο εκκίνησης για τους Ελληνες και τους μετανάστες» θα το δεχτούμε αν μας εγγυηθούν πως δεν θα δοθεί ιθαγένεια σε κάθε καρυδιάς καρύδι, που ένας… Αλλάχ ξέρει από πού κρατάει η σκούφια του και ποιες εγκληματικές πράξεις μπορεί να έχει διαπράξει στη μακρινή και… άγνωστη πατρίδα του. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

Ως εδώ και μη παρέκει με τους εθνομηδενιστές!

Να και οι οσφυοκάμπτες, που έσκυψαν το κεφάλι και ξεχνούν τι ακριβώς συμβολίζει το εθνόσημο που φέρουν στα μπερέ ή στα πηλίκιά τους ή δεν άκουσαν ποτέ τα «υπέρ πίστεως και πατρίδος». Αυτοί θα κριθούν από το λαό πολύ αυστηρά και θα χαρακτηριστούν ΑΝΑΞΙΟΙ. Από εκεί και πέρα, η όλη αυτή και κραυγαλέα αντισυνταγματική μεθόδευση, θα προκαλέσει εκρήξεις. Έλληνες πολίτες, δεν πρέπει να ανεχθούν σε καμία περίπτωση να υποβληθούν σε ελέγχους και εξευτελισμούς από ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ και νέμονται καταχρηστικά το ελληνικό κοινωνικό μέρισμα. Όχι! Στον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, αγαπήσαμε, παντρευτήκαμε, βαφτίσαμε τα παιδιά μας και θάψαμε τους αγαπημένους μας γονείς, συγγενείς και φίλους, δεν υπάρχει χώρος για περισσότερη φαυλότητα και αρνησιπατρία.

Είμαστε εδώ για την πατρίδα

Η απόπειρα θρυμματισμού του εθνικού κορμού και του βίαιου θρησκευτικού και εθνικού αποχρωματισμού της κοινωνίας μας, θα μας βρει ΟΛΟΥΣ στα εθνικά μετερίζια, απέναντι από το σύστημα. ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, μακριά από τον θανάσιμο εναγκαλισμό με τους βραχίονες της Νέας Τάξης. Ήρθε η ώρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, της προάσπισης των βωμών και εστιών μας. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα όσια και τα ιερά του Έθνους, την παράδοση και την ιστορία μας, να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας. Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Την Ελευθερία και την έννομη τάξη σε αυτή τη χώρα, χύσαμε πολύ αίμα για να τις προασπίζουμε μόνοι μας, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, βάσει των νόμων που εμείς ψηφίσαμε. Και κάτι τελευταίο: το εθνόσημο της ΕΛΑΣ σε αυτή τη χώρα το φορούν Έλληνες. Και έτσι θα παραμείνει.

Ένα προφητικό βιβλίο

Ένα βιβλίο που εκδόθηκε κάποια στιγμή το 2007, αναφέρθηκε στον εφιάλτη που κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μας ετοιμάζουν. «Όχι στην Παλιά Πόλη», από τις εκδόσεις Ερωδιός, με την υπογραφή του δημοσιογράφου μας Νίκου Χιδίρογλου. Τότε, κάποιοι στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο και στη Δεξιά, πίστεψαν ότι ήταν «τραβηγμένο»... Ίσως και να μην είναι τελικά. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, πολύ πιο κοντά απ’ ό,τι νομίζουμε.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: