ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.10

Κινδύνευσε η ζωή Ελλήνων στρατιωτών στο Αφγανιστάν

1a

Αδιαφορία της ισπανικής στρατιωτικής δύναμης και οργανωτικές ελλείψεις με ευθύνη του ελληνικού κράτους καταγγέλλουν δημοσίευμα του defencenet.gr και δελτίο τύπου του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, τα οποία κάνουν λόγο για επίθεση των Ταλιμπάν με 4 ρουκέτες εναντίον της ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στις 21 Μαρτίου, κατά την άφιξη 48 στελεχών της Π.Α. στη νότια περίμετρο του αεροδρομίου της Καμπούλ, με στόχο την ανάληψη του λειτουργικού ελέγχου της εγκατάστασης.

Αντάρτες Ταλιμπάν επιτέθηκαν με ρουκέτες στα μέλη της ελληνικής αποστολής τα οποία κατέφυγαν σε οχυρωμένα σημεία του αεροδρομίου. «Από τα 56 άτομα που έστειλε η Π.Α. μόνο οι 39 διέθεταν αλεξίσφαιρα γιλέκα (άγνωστο γιατί…) και όλοι ήταν…άοπλοι! Οι Ισπανοί που έχουν αναλάβει την προστασία του αεροδρομίου αδιαφόρησαν για την άφιξη των Ελλήνων στρατιωτικών», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το defencenet.gr επικοινώνησε με το ΓΕΕΘΑ, το οποίο δήλωσε: «Όλα βαίνουν ομαλά. Τα όπλα δεν μπορούσαν να πάνε γιατί τα 48 από τα 56 άτομα της δύναμης μεταφέρθηκαν με πολιτικό αεροσκάφος. Αύριο, με στρατιωτικό αεροσκάφος μεταφέρονται και τα υπόλοιπα άτομα μαζί με όλο τον οπλισμό και τα υπόλοιπα αλεξίσφαιρα γιλέκα. Όλοι είναι καλά και κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχει και το ΤΕΣΑΦ για να προσφέρει αν χρειαστεί επιπλέον βοήθεια». Πληροφορίες κάνουν λόγο για ακινητοποίηση -λόγω βλαβών- του στρατιωτικού αεροσκάφους που αρχικά θα μετέφερε την ελληνική αποστολή.

Σε ανακοίνωσή του, το Δίκτυο Σπάρτακος αναφέρεται σε πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος «από το βήμα της Βουλής, την περασμένη Τρίτη διαβεβαίωνε ότι το ελληνικό τάγμα στο Αφγανιστάν «αποκτά ενεργό και συγκεκριμένη εκπαιδευτική αποστολή», ενώ παραδέχθηκε την ύπαρξη κινδύνων, αφού, όπως είπε, η ελληνική πλευρά έχει ζητήσει να «διασφαλίζεται η υποδομή, που είναι αναγκαία για τη μετακίνηση των στελεχών μας, ιδίως έναντι του κινδύνου, των ατυποποίητων εκρηκτικών μηχανισμών».

«Χωρίς αλεξίσφαιρα, λοιπόν, και με τους Ισπανούς κομάντος να σφυρίζουν αδιάφοροι, οι υποσχέσεις ασφάλειας του Ευ.Βενιζέλου, έσκασαν γρήγορα σαν φούσκες…», σχολιάζει, στηλιτεύοντας την ελληνική πολεμική εμπλοκή στο Αφγανιστάν και «κυρίως το ρόλο που παίζει εις βάρος του αφγανικού λαού».

insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: