ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.10

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ" ΘΑ ΤΟΝ ....... διαψεύσω!!!


Από τον δίαυλο «ΝΕΤ» (την πάλαι ποτέ ΥΕΝΕΔ) της κρατικής τηλοψίας (εκπομπή «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ», της Παρασκευής 12 Μαρτίου 2010, ώρα 11:00) ο εγνωσμένων πασοκικών φρονημάτων Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ (ήγουν ο πρωτοσυνδικαλιστής της εν Ελλάδι δημοσιοϋπαλληλίας), υποδεικνύοντας τρόπους «ανώδυνης» εξοικονόμησης πόρων, μίλησε ανοιχτά για «πλασματικές υπερωρίες», με τις οποίες πολλές δημόσιες υπηρεσίες ανταμείβουν (;) τους υπαλλήλους τους, επιβαρύνουν τους προϋπολογισμούς τους, και συμβάλλουν (το κατά δύναμιν) στην απομύζηση κάθε ικμάδας των φορολογουμένων πολιτών. Οι οποίοι αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο κατά τεκμήριο αρμοδιότερος των δημοσίων υπαλλήλων να ομολογεί ή, αναλόγως, να καταγγέλλει το όργιο των πλασματικών (δηλαδή ψεύτικων, δηλαδή απατηλών) υπερωριών, και ο κατά νόμον αρμόδιος επί του θησαυροφυλακίου Υπουργός να μην τον καλεί πάραυτα (άμα τη εξόδω του εκ του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής) προς παροχήν εξηγήσεων, απόδειξη καταγγελιών και υπόδειξη λύσεων. Πώς είναι δυνατόν ο ίδιος Υπουργός να εισηγείται δρακόντιους νόμους, που επιβάλλουν μειώσεις μισθών, αυξήσεις φόρων, πολλαπλασιασμό των βαρών επί των ώμων των διοικουμένων, και την ίδια στιγμή να συνεχίζεται η έγκριση υπερωριών – πολλές από τις οποίες, κατά τα λεχθέντα υπό του Προέδρου της ΑΔΕΔΥ, είναι «πλασματικές»; Πριν από λίγο καιρό είχαμε επισημάνει την «ανακολουθία» της λοβερδείου εγκρίσεως υπερωριών στο ΙΚΑ, ύψους άνω των 100 εκατ. ευρώ, μόνον για το 2010, το έτος αυτό της γεωργοπαπανδρεϊκής πενίας, της πείνας και του πανικού. Οι εγκρίσεις υπερωριών (πλασματικών ή μη) συνεχίζονται βροχηδόν: πρόχειρη σταχυολόγηση, στο Β΄ τεύχος του ΦΕΚ δείχνει ότι το ελληνικό δημόσιο εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς (π.χ. φύλλα υπ’ αριθμ. 139 της 11ης Φεβ, 143 και 145 της 16ης Φεβ., 174 της 22ας Φεβ. 183 της 25ης Φεβ., 216 της 2ας Μαρ., κ.π.α.). Άρα δυοίν θάτερον: ή οι υπερωρίες αυτές (και πλείστες όσες άλλες) είναι απαραίτητες, οπότε το δημόσιο πάσχει από έλλειψη προσωπικού (να πάψει, συνεπώς, η διάδοση του μύθου για το υπερτροφικό Κράτος, καθώς και ο εκφοβισμός για επικείμενες απολύσεις, κτλ), ή οι πολιτικοί (που επιβάλλουν περιστολές) και οι συνδικαλιστές (που υποδεικνύουν «ανώδυνες» καταστολές) δεν έχουν αναστολές, οπότε είναι καιρός οι πολίτες εις αμφοτέρους να στείλουν «χαιρετίσματα»…
οπωπητήρ
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: